2777
2789
عنوان

انقباض؟

406 بازدید | 9 پست

سلام عزیزان من 27 هفته و خورده ام 

از دیشب شکمم هی سفت میشه هی نرم میشه اما درد,زیاد ندارم خیلی کم گاهی درد هم میاد ولی فک نکنم نگران کننده باشه 

یه پرولوتون داشتم صبح زدم اما خوب ننیشه هی سفت میشه عین سنگ بعد خوب میشه 

حالا به نظرتون لین میتونه انقباض باشه؟

اگه لک ببینی یا کیسه آب پاره بشه خطرناکه ولی خب میخوای برو بیمارستان شاید آمپول ریه زدن بهت پولوتونم که خودت میگی زدی منم همین هفته ها انقباض داشتم ولی قططع میشد بهتر میشدم اگه ادامه داره برو بیمارستان 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام نه انقباض نبود انگار طبیعی هست سفت و شل  شدن شکم چون تااخرداشتم هربارهم میرفتم ان اس تی&nb ...

اها

والا منم از هفته ۲۸ شکمم سفت میشه شل میشه با یه درد خیلییییی خفیف پرولوتون هم میزنم 

شما تا هفته چند این سفت وشل شدن شکمتونو داشتین؟

اها والا منم از هفته ۲۸ شکمم سفت میشه شل میشه با یه درد خیلییییی خفیف پرولوتون هم میزنم  شما ...

تا آخر دیگه 

گفتن طبیعیه اخر بیشترم میشه که درواقع انقباضه ولی اون انقباضا طبیعیه و جای نگرانی نداره اگه همراه درد بود جای نگرانی داره