2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لاغری چون نمیذاره غذا جذب بدنت بشه و خودش رشد میکنه هعی

لاغر نيستم چاقم و كرمك دارم همش گشنم ميشه ميترسم پرخوري كنم و چاق تر هم بشم

براي همين برام سواله كه ايا كرمك ها باعث چاقي و گرسنگي زود به زود ميشن؟

من منظورم با كرمك هاي خيلي ريز هست

لاغر نيستم چاقم و كرمك دارم همش گشنم ميشه ميترسم پرخوري كنم و چاق تر هم بشمبراي همين برام سواله كه ا ...

شاید اولاشه بعدا وزن کم کنی البته باید سریع بری درمان کنی چون بگذره علائمای وحشتناکی میاد سراغت

ببخش عزيزم ميگم منظورت با چيا هست باعث چه چيزايي ميشه مگه

بیرون روی وحشتناک جوری که انگار اب از بدنت داره خارج میشه

من خودم جوری فشارم اومده بود پایین داشتم کم کم تو حالت کما میرفتم قبل اینکه برم دکتر

و حالت تهوع درد شدید تو شکم

البته نمیدونم همه اینجوری میشن یا نه ولی علائم من اینا بود

بیرون روی وحشتناک جوری که انگار اب از بدنت داره خارج میشه من خودم جوری فشارم اومده بود پایین داشتم ک ...

اخي عزيزم اين اتفاق كي برات افتاده بود؟

ببخشين شما تو مدفوعتون ميديدن؟ كرم ها رو ؟

من اصلا هيچي نشده فقط يبوست گرسنگي زود به زود كه ميترسم چاقم كنه

و عفونت واژن و خارش مقعد دارم

اخي عزيزم اين اتفاق كي برات افتاده بود؟ببخشين شما تو مدفوعتون ميديدن؟ كرم ها رو ؟من اصلا هيچي نشده ف ...

من انگل گرفته بودم چون اب الوده داخل پارک خورده بودم بدنم خیلی حساسه درجا عفونت میکنه

نه چیزی ندیدم یعنی اصلا قابل دیدن نبود

من ۲ سال پیش

من انگل گرفته بودم چون اب الوده داخل پارک خورده بودم بدنم خیلی حساسه درجا عفونت میکنه نه چیزی ندیدم ...

عزيزم اخيي خداروشكر كه به خير گذشت خيلي مراقب خودت باش خصوصا اب خييلي مهمه يعني دقيقا از همينجا ميان اب چشمه رودخونه شير اب و اينچيزا واقعا يعني ميتونم بگم حداقل كم كم 60 درصد ممكنه حاوي تخم انواع انگل ها باشن...

من بدنم فقط بلده يبوست بشه...

ببخش عزيزم عذر ميخوام شما خارش مقعد هم داشتي؟

عزيزم اخيي خداروشكر كه به خير گذشت خيلي مراقب خودت باش خصوصا اب خييلي مهمه يعني دقيقا از همينجا ميان ...

ممنونم عزیز دلم

اره دقیقا اب الوده سریع هم از پا میندازه ادمو من اینقدر درد داشتم که اصلا به هیچ چیز دیگه نشد توجه کنم

[QUTE=403896896]ممنونم عزیز دلم اره دقیقا اب الوده سریع هم از پا میندازه ادمو من اینقدر درد داشتم که اصلا به هیچ چ ...[/QUOTE]

اخيي فكر كنم خودت سيستم ايمني و بدن ضعيفي هم داشتي

چيزاي مقوي زياد بخور سردي اينا نخور غذاي گرم بخور اگه معده و روده هات گرم باشه هيچوقت انقدر به بدنت غلبه نميكنه هيچ بيماري

ارههه من شنيدم ژيارديا هم همينطوره يعني ممكنه شما دچار اين شده بودين يه حالت تك ياخته اي هستن خييلي ريزن يعني انگل هاي كرمي نيستن ادمو به شدت ضعيف ميكنه و خيل تهوع و اسهال اينا مياره

من خدايي سالي يه بار به خاطر اينكه زياد دستامو نميشورم.... و بيشتر وقتا سبزي نشسته تو باغچه حياطمون ميخورم معمولا بعد دو هفته دچار يبوست و خارش مقعد ميشم يعني كاااملا اخر شب ها يه چيزي مياد بيرون وول ميخوره حسش ميكنم و دور از جون و عذر ميخوام يبوست شديد و خلط تو مدفوعم... و همش زود زود گشنم ميشه و ميترسم چاق هم بشم... ولي همين كه شيريني ميخورم خارشم بدتر ميشه انگار از قند تغذيه ميكنن و من نميدونم چرا لاغر هم نشدم يا حتي اسهال اينا... حتي تو مدفوعمم نميبينم البته فقط دو هفتس...