2777
2789

سلام

من پسرمو چند روز پیش بخاطر خس خس حنجره ش بردم دکتر

دکتر گفت نرمی حنجره داره و تا یکسالش خوب میشه

اما رفلکس معده داره که بخاطراین باید شربت راینیتیدین بخوره تا۲هفته

بعد ببرم پیشش دوباره

نسبت به وزن و سنش که حدود۵۰روزش هست میزان شربتی که باید بدمو تعیین کرد

اما هیچی نگفت که بچه حتما تو زاویه ۴۵ شیر بخوره و تانیمساعت بعد شیرخوردن پشتش بزنم و خوابشم تو زاویه۴۵باشه.

میخوام بدونم علائم رفلاکس معده چیه

پسرم الان شیرمیخوره بالا میاره اما در حد طبیعی اونقد زیاد نیست اما همش غاز میکشه و یک صداهایی مثل تیکاف کشیدن از خودش درمیاره

بیشتر وقتا از بالاآوردنش بدش میاد و اوق میزنه مثل وقتی آدم ترش میکنه.بعضی وقتا زیر سینه هم اوق میزنه.شکمش هم خیلی سروصدامیکنه.بادمعده هم زیادداره.

حالابرای اون زاویه ها هم که میگن باید رعایت بشه پسرمن بیشتروقتا باید بمکه تا بخوابه چون پستونک هم بدش میاد مجبورم سینه دهنش بزارم تابخوابه

خوابش که میبره سینه رو درمیاره مواظبم تا اگربالاآورد حواسم باشه اما بالا نمیاره میخوابه قشنگ تا گشنه بشه و بیدارشه.زاویه دار هم نمیخوابه.

حالامیشه شمابگین علائم بچه تون چی بوده؟

دکترازمن هیچی نپرسید خودش فهمیدرفلاکس داره

يكي از علايم رفلكس بالا اوردن گلم از اينكه ميگي گلوش صدا ميده همين يه علامته رفلاكسه يا ترش كردن يا اينكه اوق ميزنه همه علايم رفلاكسه ,در ضمن سعي كن زير سرش يكم بلند باشه سر دست بچه بخون گلم و اينكه عادتش بدي به پستونك ماركه ها ي مختلف امتحان كن ببين كدوم خوبه  چون ميهاد با مك زدن دل دردش اروم كنه و در اخر موقع شير دادن رو مبل بشين و پاعاي بچه يكم رو به پايين باشه خيلي كمك ميكنه

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منو از یک ماهگی تشخیص رفلاکس دادن علائمش استفراغ بی قراری خیلی زیاد بدخابی شدید یعنی هر نیم ساعت گریه مبکرد شبو و روز شیر میومد تو گلوش و تند تند از خاب میپرید و قورتش میدادی چیزی مثل ادامس جویدن یسره انگار یچی میخورد کمان کردن بدن کشیدن گوش

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
يكي از علايم رفلكس بالا اوردن گلم از اينكه ميگي گلوش صدا ميده همين يه علامته رفلاكسه يا ترش كردن يا ...

ممنون عزیزم از راهنماییت

چقد طول میکشه خوب شه؟همین۲هفته که راینیتیدین داده؟یا تا وقتی شیر میخوره همینه؟

میگن بچه هایی که رفلاکس معده دارن باید زودتر غذای کمکی شروع کنن آره؟

پسر منو از یک ماهگی تشخیص رفلاکس دادن علائمش استفراغ بی قراری خیلی زیاد بدخابی شدید یعنی هر نیم ساعت ...

ممنون عزیزم

آره این بیقراری رو داره به من میگن پسرت بدخوئه

بعضیا میگن چه صبری داری این انقد گریه میکنه و بیقراره....(نمیدونم انتظار دارن چکار کنم؟خودمو بکشم یا اونو؟ که میگن صبرت زیاده)

چقد طول کشید گل پسرت خوب شد؟

الان چه سنیه؟به غذای کمکی رسیده؟میخوام بدونم موقع غذاخوردنم به مشکل میخورن؟

یک سالشه هنوز درگیره و بشدت بد غذا همه چیرو عوق میزنه هنوز شبا تا صبح ده بار بیدارمیشه داغونم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
یک سالشه هنوز درگیره و بشدت بد غذا همه چیرو عوق میزنه هنوز شبا تا صبح ده بار بیدارمیشه داغونم

واااااای چه سخت😔😔😔

چقد طفلی اذیت میشه😓

براش اونموقع دارو ننوشتن؟اگر نوشتن چی شده؟اثر نداشته؟

واااااای چه سخت😔😔😔 چقد طفلی اذیت میشه😓 براش اونموقع دارو ننوشتن؟اگر نوشتن چی شده؟اثر نداشته؟

تازه الانم با دارو خوبه زانتاک و باکلوفن میخوره

الاهی بگردمش😔 انشالاه زودتر خوب شه😚

همچنین نی نی گل شما😍

سلام عزیزم دکتر بردیش؟ چقد بچه داری سخته واقعا😒 چی کشیدن مامانای مااااا

اره دو هفته بود صبح ها شير ميخورد بالا مياورد بينيش هم كيپ بود وصدا مياد البته سفر بوديم كه اين اوضاع پيش اومد

ديروز بردمش گفت رفلاكس داره راينتدين و دوتا شربت ديگه داده يكيش كه رازيانس يكي هم ضده تهوعه