2777
2789
عنوان

شوهرم پسر ده ساله م رو دعوا کرده به ناحق پسرم همش گریه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 23 پست

به هیچ وجه پشت همسرتو خالی نکن فقط دلیل بتراش که باباهای مهربونم بعضی وقتا ناراحت میشم بابای تو هم یکی ازوناس.نباید غصه بخوری خودش آشتی میکنه

اگر پشتشو خالی کنی پسرا تو 15 سالگی خدا رم بندگی نمیکنن چه برسه والدین بزار باباش عزیز بمونه براش

وصل به یه مو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخی هم خنده ام گرفت هم ناراحت شدم😀نون و ماست بخوری گیرم بهت بدن

اصطلاحه بابا ماست دوست ندارم

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

اخی مگه چیکار کرده بچه که هنوزم باهاش قهره؟

امروز پسرم از صبح مسابقه داشته

گویا شوهرم وقت ناهار گفته بیا بریم ناهار بخوریم

پسرمم گفته من استرس دارم نمیام ناهار ممکنه اسممو صدا کنن

اسمشم تا غروب صدا نمیکنن

شوهرم سر همین دعواش کرده که تو به حرفم گوش نمیدی و برا حرفم ارزش قایل نیستی

لطفا برای عاقبت به خیری خودم و بچه هام دعا کنید  اینجا برام مثل دفترچه خاطراته  

[QUOTE=] امروز پسرم از صبح مسابقه داشته گویا شوهرم وقت ناهار گفته بیا بریم ناهار بخوریم پسرمم گفته من است ... [/QUOTE]

عیوای خب بچه استرس داشته قهر و دعوا چیه .. به خود بچه بگو بره به باباش توضیح بده که حرفت برام مهمه ولی خب من خیلی استرس داشتم بابا

یه روزی می زنم صداتو برمیگرده دخترم.

[QUOTE=] امروز پسرم از صبح مسابقه داشته گویا شوهرم وقت ناهار گفته بیا بریم ناهار بخوریم پسرمم گفته م ...

شوهرمم دقژقا این اخلاق رو داره

باید درک کنه بچه رو

لطفا برای عاقبت به خیری خودم و بچه هام دعا کنید  اینجا برام مثل دفترچه خاطراته