2777
2789

امروز با هم برای کاری رفته بودن بیرون بچه رو دعوا کرده و باهاش قهر کرده و اومد خونه سر یه چییز دیگه منم دعوا کرده البته منم جوابشو دادم

حالا پسر شاد و شنگولم ناراحته و بغض کرده میگه از اینکه بابا تنبیه م کرده و دعوام کرده ناراحت نیستم از این ناراحتم که لاهام قهر کرده

دلم شکسته با شوهرمم قهرم نمیتونم برم باهاش حرف بزنم یا دعواش کنم

لطفا برای عاقبت به خیری خودم و بچه هام دعا کنید  اینجا برام مثل دفترچه خاطراته  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدر پسریه ،نیازی نیست شما وارد این مسأله بشی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

دلم برا بچه م کبابه

نمیدونم چه کاری درسته

شوهرم کلا قهرو هست

پسرم میگفت من بابا رو خیلی دوست دارم

خواهر من دهه هشتادی ام یبار میدیدی یه گوشه نشسته بودم نون و ماستمو میخوردم ترکش بابام میگرفت بهم تخریب شخصیتیم میکرد حالا به دهه ۹۰ دیا بالای چش ات ابرو نمیشه گفت خودشون خوب میشن عیب نداره دخالت نکن

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

خواهر من دهه هشتادی ام یبار میدیدی یه گوشه نشسته بودم نون و ماستمو میخوردم ترکش بابام میگرفت بهم تخر ...

الهی عزیزم

خدا صبرت بده

پسرا تو این سن خیلی حساسن و متاسفانه پدرا درک نمیکنند حرف هم که بزنی میگن داری لوس بارش میاری

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

لطفا بچه لوس تحویل جامعه ندید

۱۰ ساله بچه ۵ و ۶ ساله نیست

اگه تو خونه مرد نشه اتفاق های اجتماع بزرگش میکنه

دعوا پدر ناحق هم باشه باید یاد بگیره خودش بره با پدرش حرف بزنه و بگه

نه اینکه شما تازه پدرش رو دعوا کنید بابت دعوا با بچه

باید بچه رو دعوا کنید بابت اینکه حرف نزده بجای ناراحتی

نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران.

خواهر من دهه هشتادی ام یبار میدیدی یه گوشه نشسته بودم نون و ماستمو میخوردم ترکش بابام میگرفت بهم تخر ...

آخی هم خنده ام گرفت هم ناراحت شدم😀نون و ماست بخوری گیرم بهت بدن

عشق را،ای کاش،زبانِ سخن بود.