2777
2789

بچه قبلیمو از دست دادم😥.

دعا کنید این سالم و صالح بیاد بغلم.

خیلی نگرانم.

از ی طرف دردم ندارم.

دعا کنید برام اگه صلاحه تو خونه دردم شروع بشه و زیاد برای زایمان اذیت نشم🥺

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ان شالله میاد بغلت میگم بعد اولی نازایی نگرفتی منم ماهم بالا بود باردار نمیشم

من دومی بود ک رفت.

من بعد ۷ ماه اقدام کردم زودی حامله شدم.

برو دکتر دارو بگیر

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

اگه تاریخ دادن بهت بروب نظرم منتظر درد نشومن دو روز دیر رفتم بچه مدفوع کرده بود ولی سزارین شدم ب خیر ...

چند هفته مدفوع کرده بود؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دومی بود ک رفت.من بعد ۷ ماه اقدام کردم زودی حامله شدم.برو دکتر دارو بگیر

رفتم دکتر نه ماه آمپول زدم باور میکنی دیگه ب.اسنم داغون شد ماهی هشت تا آمپول وقرص آخرشم هیچی چهارسال شده کلا بعد زایمان سیستم بدنم به هم ریخته

رفتم دکتر نه ماه آمپول زدم باور میکنی دیگه ب.اسنم داغون شد ماهی هشت تا آمپول وقرص آخرشم هیچی چهارسال ...

بچه اولت چند ماه از دست دادی؟

طبیعی بودی؟

سیاه دونه و عسل رو چند ماه اول صبح با معده خالی بخور انشاالله ک زودی حامله شی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه اولت چند ماه از دست دادی؟طبیعی بودی؟سیاه دونه و عسل رو چند ماه اول صبح با معده خالی بخور انشاالل ...

24 هفته بودم فشارم پایین بود طبیعی زایمان کردم اما بچم تو شکمم مرده بود خیلی سخت بود خودمم نزدیک بود فوت کنم تو رو خدا برام دعا کن سیاهدانه بخورم سابقه ی تیروئید پرکار دارم میگن گرمی نخور