2777
2789

درسته اما و غصه همیشه با ماست . مرگ عزیزان شکست کاری تحصیلی مالی سختی روابط و زندگی و....

اما ما در این عمر چند صباحی محکوم به شاد زیستن هستیم

پدربزرگم دیروز فوت کرد . بعد مرگ همسرش از این رو به اون رو شد. در عرض یک سال . از اون روزی که زنش مرد یکهو بدنش ارور داد مریض شد کمرش خم شد آدم دیگه ای شد ... یکسال و یک ماه بعد فوت شد غم و غصه مثل سیانور میمونه

ناراحتی شکست خوردی پوچی یا هر چی بگم داشاماجان و شاد باش شاد زندگی کن بالاخره که میمیریم اما شاد باش

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

شعاری نیست من خودم به زمانی قصد خود....داشتم اما کوتاه مدت بود یه سری مشکلات نوجوانی و روحی و... بعدا آدم شدم

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمی دونم چرا دیدم به زندگی منفی هست و همش بیشتر و بیشتر از اطرافیان فاصله می گیرم چون حس می کنم انرژی منفیم اونا رو هم اذیت می کنه

خیلی دلم می خواد کمتر غمگین بنظر بیام ولی همش بدتر می شه

الانم که هجده سالم شده هم تلگرامم پاک کردم و با دوستام ارتباطی ندارم هم گوشیم می زنم هواپیما و جواب تماس فامیل نمیدم

همه فکر می کنن خرخونم واسه کنکور اما در واقع همیشه در حال گریه کردن تو خلوتم

گفتنش آسونه ولی یه اکثر مواقع دلت برا خودت میسوزه

وقتی تلاشهات برای درس و کار بی نتیجه بوده و فقط عمرت هدر رفته و نرسیدی

وقتی مسئول زندگی خودت هستی و خرجت با خودته اما بیکاری و بی پول

چجوری میشه شاد شد

پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....

مرگ عزیز آدم داغون میکنه😞🥺

سعید🥀🖤تا میتونید به آدمای مهم زندگیتون محبت کنید چون یه روز اسیر خاک میشن و تو میمونی و یه دنیا حسرت🥀🖤جای خالی پدر مادر هیچکس نمیتونه واستون پر کنه پس قدرشون بدونید🖤🖤

گفتنش آسونه ولی یه اکثر مواقع دلت برا خودت میسوزهوقتی تلاشهات برای درس و کار بی نتیجه بوده و فقط عمر ...

باید شاد باشی . اما و اگری نیست هر جوری هستی باید شاد باشی

مرگ عزیز آدم داغون میکنه😞🥺

و مهمترین اش همسر وفادار بعد ۶۵ سال زندگی مشترک

من نمی دونم چرا دیدم به زندگی منفی هست و همش بیشتر و بیشتر از اطرافیان فاصله می گیرم چون حس می کنم ا ...

اینا طبیعی هست داشتیم ما هم

بهتره بگیم ما محکوم به زیستنیم...اما شاد و غمگینش انتخاب خودمونه🌹🌱🍃

میشه گفت