2777
2789
عنوان

بیایین ببینید مادر شوهرم از دخترم چی پرسیده

| مشاهده متن کامل بحث + 1736 بازدید | 49 پست
خوب الان سکته کرده که 🤣🤣🤣به خودش چقدر هدیه دادید

نمیدونم از شوهرم پرسیدم گفت چیزی ندادم برامم مهم نیست بده یا نده

بابام دیشب برام گل گرفته بود اونو برد داد به مادرشوهرم گفت تو ناراحت نمیشی گلت رو بدم مامانم منم گفتم نه چه ناراحتی اگه خوشحالت میکنه بده

People are asleep and when they die ,they waken 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا دختر تو که خوبه خواهرم اینا رفتن بیرون شوهرش براش یه شال و یه پالتو و یه گل با گلدون خریده بعد ...

وای خدا 🤣🤣🤣

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

بنازم دخترتتتت

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...وقت گذروندن با دی ان ای...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

وای خدا 🤣🤣🤣

مادرشوهرش گفته چه چیز گرون قیمتی خریده

بعد خواهرم گفته نه بابا داره دروغ میگه برام شال و پالتو و گل خرید اونم گفته نه حرف راستو بچه میزنه 😑

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
چه جوابی داده دخترت؟😆فضوله دیگه مادر شوهرتدفعه ی اولش بوده ازینکارا کرده؟

نه بابا عادت دارم به این کاراش خیلی حرص خوردم از کار دخترم هر چند به روش نیاوردم بهش گفتم مامان هر کی ازت راجع به این چیزا پرسید بگو نمیدونم میگه مامانم جو گیر شدم

People are asleep and when they die ,they waken 

گفته دو میلیون به مامانم دو میلیون به مامان بزرگم در صورتی که به من 500 داده به مامانم هم 500

به مادرشوهرت چند داده؟! 😂

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
نه بابا عادت دارم به این کاراش خیلی حرص خوردم از کار دخترم هر چند به روش نیاوردم بهش گفتم مامان هر ...

آخی

الهی بگردم 😂❤️

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

باید ایستاده برا دخترت کف بزنم

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

واسش یه ماکارونی با تهدیگه چرب درست کن بگو اینم جایزه دختر گلم 😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣♥️♥️♥️

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏