2777
2789
عنوان

کیا قبل از ازدواج همیشه پریودهای سختی داشتن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 51 پست
و یه سوال دیگه اگه باردار شدین هم بگین که بارداریتون راحت بود یا سخت؟

بارداری سردخترم راحت بود.امازایمانم۸ساعت طول کشیدتابدنیابید😢

بارداری دومم که پسرم بودکاملاسخت

نفس تنگی.تنشهای عصبی.افسردگی.دردهای زیاد

اماموقعه زایمانفقد۲۰دقیقه کشیدتابدنیابیاد 

اماهرچیهم که زمانش فرق کنه

دردزایمان فرق نمیکنه دردشدیدهمیشه هس ولی زمانش برایوی زیاده برایکی کم

من هردوشوداشتم

هرکسی به به وقت یاری رهبرش درخواب باشدبالگددشمن ازخواب بیدارمیشود.             امام علی (ع)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منه بدبخت😢 یکی از مصیبتای زندگیم همین پریود کوفتیه انقدر دردش وحشتناکه قشنگ سه روز از زندگی میوفتم هیچ کاری نمیتونم بکنم با اینکه تو اون مدت حداقل روزی ۳ تا ژلوفن میخورم

منه بدبخت😭😭😭😭انقدر دکتر رفتم  گفتن هیچیت نیست ازدواج کنی خوب میشی  الان ۴ساله مزدوجم ...

منوخواهرمم دقیقا همینجوریم

هرکسی به به وقت یاری رهبرش درخواب باشدبالگددشمن ازخواب بیدارمیشود.             امام علی (ع)
منوخواهرمم دقیقا همینجوریم

خدا بدادمون برسه.من ابروم رفته بخدا همه میفهمن.تا خونه بودم بابا و داداشم‌الان شوهر و مامان بابا داداش اگه خواهر برادرو مادر پدرشوهرمم ببیننم یا زنگ بزننم از صدام میفهمن

خداروشکر که دارمت❤❤💙