2777
2789
عنوان

کنکوریایی ک از صفر میخوان شروع کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 33 پست

سلام عزیزم خوبی ممنونم بابت راهنماییت

منم پشت کنکوریم اطلاعی داری چه مشاوری خوبه؟ من مهر صروع کردم به خوندن اما مشاور لعنتیم به دردم نخورد در به در تلگرام واینستا شدم که کی خوبه چون کسیو نمینشاختم هرکسیم برا خودش تبلیغ میکنه با هزینه زیاد واقعا تا الان کسیو میدا نکردم کل وقتم رفت😭مهر کجا و دی کجا دیگه اجازه پشت موندن ندارم چیکارکنم الان؟ میشه اصلا دیگه؟ خیلی ناامیدم من پایم ضعیف همون مهر هم دیر شروع کرده بودم باید مرداد شروع میکردم اما نشد از مهر خوندنم که اونم ول شد بخاطر یه مشاوری که فقط پول ریختم حسابش هیچکاری برام نکرد

سلام عزیزم خوبی ممنونم بابت راهنماییتمنم پشت کنکوریم اطلاعی داری چه مشاوری خوبه؟ من مهر صروع کردم به ...

سلام عزیزدلم لطفا وارد اون کانالی ک گفتم شو و چیزایی ک گذاشته رو کامل ببین گوش بده راهبرد شروع از صفرشو قشنگ خودش برنامه ازمون داده طبق اون پیش برو و نحوه ی درس خوندن و منابع رو گذاشته فک نکنم ب مشاور نیاز باشه و اینکه عزیزم هیچ مشاوری مطلقا عالی نیس اما ب مشاورای مدیکال استوز یا نوتروفیل یا سیب ترش ی سر بزن .. اما ب نظرم خودت بشین بخون و محتواهای این کانالی ک گذاشتم و دنبال کن حوصله ب خرج بده واقعا طرف خوب توضیح داده

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزدلم لطفا وارد اون کانالی ک گفتم شو و چیزایی ک گذاشته رو کامل ببین گوش بده راهبرد شروع از صف ...

واقعا میترسم گلم اخه من پایم ضعیف و کلی وقت هدر رفته یعنی همش ازمون وخطا بود برای پیدا کردن مشاور

خودمم مقداری کمال کرایی دارم اما کم کاری از خودم نبود سر این بود کسیو نداشتم کمکم کنه برای همین میگم میترسم دیگه قمار کنم روی وقتم چون فرصت اخر عین مرگ وزندگی ، دوست دارم یه مشاور باشه ۱۰۰درصد همجی بسپرم به خودش فقط بخونم و چشمو گوشمو رو همجی ببندم

خدالعنتم کنه واقعا که اینجور خودم بدبخت کردم اگر چیزی بلد بودم پی مشاور نمیرفتم

واقعا میترسم گلم اخه من پایم ضعیف و کلی وقت هدر رفته یعنی همش ازمون وخطا بود برای پیدا کردن مشاور

عزیزم با ترس چیزی درست نمیشه این همه برا مشاور وقت گذاشتی و اهمال کاری کردی حالا دیگه این کارا رو تموم کن ب جاش برو ببین تو اون کاناله چ توضیحاتی دادن گوش بده و انجام بده

عزیزم با ترس چیزی درست نمیشه این همه برا مشاور وقت گذاشتی و اهمال کاری کردی حالا دیگه این کارا رو تم ...

اشتباه کردم میدونم🥲اما اگر خودمم میخواستم بخونم بازم چیزی بلد نبودم ، ممنونم ازت عزیزم زحمت کشیدی

سال اول پشتی گلم؟ بنظرت میشه قبول شد یه پیراپزشکی متوسط رو؟

خودمم مقداری کمال کرایی دارم اما کم کاری از خودم نبود سر این بود کسیو نداشتم کمکم کنه برای همین میگم ...

عزیزم من برای برای 500 ام میگم این کاناله رو برای همین معرفی کردم شده ی روز کامل وقت بزار همه چیشو گوش بده خودش گفت با این برنامه پیش برید و ب چیزی فک نکنید .. اما و اگر نیار و برو ببینش باید وقت بزاری

اشتباه کردم میدونم🥲اما اگر خودمم میخواستم بخونم بازم چیزی بلد نبودم ، ممنونم ازت عزیزم زحمت کشیدی س ...

ن عزیزم دومین ساله منم سطحم ضعیفه ولی باید امید داشت.. اصن نپرس چی میشه چی نمیشه تو صدتو بزار فقط

شرمنده یه سوال دیگه هم داشتم اگر ازمون فرهنگیان شرکت کنیم میشه بعدا بین فرهنگیان و سراسری یکی رو انتخاب کرد؟ چون نتیجه ازمون فرهنگیان اواخر مرداد مشخص میشه اما سراسری اواخر مهر ، من هدف اصلیم پیراپزشکی اما میگم اگر خدای نکرده ۱درصد قبول نشدم فرهنگیان از دست ندم چون هیچ فرصتی نمیدن بهم دیگه

چشم ببخشید اذیتتون کردم❤️

قربونت برم اصلا اذیت نکردی هر چی میخوای بپرس حرف من اینه ک از این شاخه ب اون شاخه نپر و از وقتت استفاده کن و حتما محتوا هایی ک تو اون کاناله رو ببین

شرمنده یه سوال دیگه هم داشتم اگر ازمون فرهنگیان شرکت کنیم میشه بعدا بین فرهنگیان و سراسری یکی رو انت ...

اره عزیزم میشه و فکر عاقلانه ایه حتما فرهنگیانم شرکت کن

موفق باشی گلم انشاالله هممون قبول بشیم❤️دست خودم نیست افکار منفی ولم نمیکنه

عزیزمی انشالله ک بترکونی حق میدم بهت ولی سعی کن متوقفش کنی تا داغونت نکنه