2777
2789
عنوان

شوهرا شما هم مثل شوهر منن ؟

2381 بازدید | 29 پست

سلام

شوهرم خیلی لجباز حرف حرف خودشه . کوچکترین حقی برای من قایل نیست. نه ابراز محبتی نه کادویی نه هدیه ای . محرومم از دیدن هر هفته خونه پدرینم ماهی یه بار اجازه میده در صورتی خودش هر روز میره خونه پدرش .عجییییییییییییییب افسرده ام. عجییییییییییییییب حس میکنم زندگیمو باختم. پول تو جیبی ندارم. میگم روسری ندارم میگه ده تا داری در صورتی که اخرین بار 3 سال پیش روسری خریدم. محکومم ب اینکه همش خونه باشم .نمیتوننم تنهایی جایی برم. دیگه حوصله خودمو ندارم. 1 هفته شونه ب موهامم نیاوردم نمیدونمم اخرین بار کی تو اینه خودمو دیدم. من ی دختر مستقل بودم ک اومد خواستگاریم دانشجوی کارشناسی ارشد ولی از وقتی زن این شدم زندگیم جهنم شد. اصلا انتقاد پذیر نیس. خودش کلی تحقیر میکنه انتظار داره من لال باشم اما من مثلا میگم برم خونه پدرم  داد هوار میکنه. میگه برو دیگه برنگرد چند بار دعوا شدید داشتم قهر خونه پدرم رفتم ولی بازم ب زندگیم فرصت دادم ب ه اون. وای داره منو دیونه میکنه. دیگه تو سن 25 سالگی دستام دارن میلرزن. هرهفته خواهرا خودش میان خونه پدرشوهرم طبقه بالا هستن. همیشه مهمون دارن و من مجبورم برم بالا  کمک مادرسوهرم اخر سری یک نفر هم از من تشکر نمیکنه. نمیدونم خدا زن ها چطور خلق کرده>؟ خدایااااااااا فقط داره بهم ظلم میشه بشنو صدامو . 

ناخواستع باردار شدم از اول بارداری  ویار استفراغ شدید 3 روزم بستری بودم بیمارستان. مادرشوهرم جلو شوهرم گفت ب خودش تلقین میکنه الکی به شکمش فشار میاره استفراغکنه . ای خدا دخترا خودش یه ذره سرما میخورن روزی صد بار زنگشون میزنه میارتشون پسش خودش . عجیییییییییییییییییییییییب دلم مادرمو میخواد عجیب دلم تنگ شده براش کاش مادرم زنده بود حداقل از طلاق نمیترسیدم. نمیخوام دل پدرمو بشکنم

توخدا برام دعا کنید  

عاقبت در یک شب از شبهای دور/کودک من پا به دنیا مینهد/آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد

برای آرامشت دعا میکنم😔

از مادرت کمک بخواه😢

چاق نبودم اما بخاطر خوشتیپ تر شدن حاضر شدم از خوراکی های خوشمزه دست بکشم و فقط به هدفم فکر کنم وزن اولم ۵۷ بود و الان شدم ۵۰ خواستن توانستن است💪 آهای چاقالو باتوام یکم به خودت بیا😑 هرکی خواست شروع کنه بگه تا کمکش کنم ..دلم نمیخواد لاغر شدن واسه دوستام آرزو باشه😊درضمن!( چاقالو مزاح بودا ناراحت نشی دوستم😉)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش حداقل بچه نداشتی ازش اون بچه بیشتر از شما گناه داره چون شما خودت انتخاب کردی همسرتو ولی اون بچه به اجبار میاد تو این زندگی

بهشت آنجاس که آزاری نباشد،،، کسی را با کسی کاری نباشد 😒😒😒

عزیزم ببخش که اینو میگم

این زندگی درست بشو نیست

اگه پدرت بفهمه چقدر سختی میکشی با جدایی شما دلش نمیشکنه

تا جوونی از اون جهنم بیا بیرون

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

الهی عزیزم😔😔😔باورت میشه توبیشتر موارد منم مثل توام....بجز،رفتن خونه ی مامانم و بارداری...چندوقته بخودم میگم اونموقع  ک میخواستم زنش بشم چرا واسش شرطو شروط نزاشتم چرا کسی راهنماییم نکرد...منم احساس افسردگی دارم شدید...با بابات صحبت کن شاید اون بنده خدام راضی بشه ک بری پیشش بمونی آخه سنی هم نداری😔😔خدا شوهرتو ب راه راست هدایت کنه

❤❤❤

عزیزم چیزی نمیتونم بگم فقط از خدا میخوام کمکت کنه . نترس خدا جای حق نشسته اینا رو می‌ بینه و صداتو میشنوه 

روی پیشونی فرشته ها نوشته هر کی دخمل داره جاش وسط بهشته 😃😍😃😍

عزیزم نمیخوای دل پدرت رو بشکنی یعنی چی؟ شما اگر توی این شرایط زایمان هم کنید یک مادر افسرده اید که یک نفر دیگه رو توی این جهنم به قول خودتون آوردید...دیگه خواهش میکنم به اون بچه ظلم نکنید زودتر به فکر رهایی خودتون باشید..این که بنشینید وظلم رو تحمل کنید که هنر نکردیدکه

تا کی میخای تحقیر بشی جلوش وایسا. با مشاور صحبت کن   

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩