2777
2789
عنوان

مهریه گرفتم دماغمو عمل کنم

197 بازدید | 19 پست

خانوما من خیلی وقته وقت دکتر برا بینیم گرفتم کلی هزینه ازمایش و بیعانم شد بعد الان مهریمو باید شوهرم پرداخت کنه از شیشصد میلیون کلا سی چهل تومنش برا منه همش میره هزینه دادرسی تو جیب یسریا ،بعد چندروز دیگه عمل بینی دارم خیلی میترسم بگن با پول مهریه عمل کرد این پول بینیم اصن پول مهریه نیست یکمیشو مامانم میده یکمیشم خودم کارکردم.

بایام گیرداده عمل نکن پشت سرت حرف درمیارن نمیدونم چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چرا بره تو جیب بقیه اخه

هزینه دادرسی میگیرن اعسارم رد شده کوفتشون بشه اخرم میخوان همه بگن من مهریه گرفتم ولی چاره دیگه ای نداشتم جز مهریه گرفتن چون ضوهرم نه طلاقم میده نه حرکتی برا برگشتم زد

مردم که برا همچی حرف در میارن عمل بکن زیاد تو دید مردم نباش از کجا میدونن عمل کردی یا نه آخه

فامیلاخودمون از همه بدترن رودم حرف میرسونن به شوهرم الیته شوهرمم تو دادگاه منو میبینه هربارم منو میبینه چرت و پرت بم میگه

باحاله شما ناراحت کم شدن مهریه هم هستید بعد دلیلش رو نمیدونید هی میگید ظلم😂

شما که تو نی نی سایت میچرخی بهتر میدونی که از هر ده تا زنی که جدا میشن یکیش میتونه مهریه بگیره

قانون قربونش برم مرد سالاذ ایران انقد سخت میگیره که تهش بیخیال مهریه میشن یا قسطی میکنن سالی یه سکه که سالی یه سکه چقدر میشه مگه

این خانومم یا خیلی شانس اورده یا خیلی دوندگی کرده تونسته مهریشو بگیره

باحاله شما ناراحت کم شدن مهریه هم هستید بعد دلیلش رو نمیدونید هی میگید ظلم😂

مردیه ک بهم خیانت کرده از خونه بیرونم کرده حتی طلاقم نمیده جواب تماسامم نمیده خب یا طلاق بده یا مهریه دیگه نمیشه ک هم خرو بخواد هم خرما منم باید تکلیفم روشن بشه

شما که تو نی نی سایت میچرخی بهتر میدونی که از هر ده تا زنی که جدا میشن یکیش میتونه مهریه بگیره قانون ...

عزیزم کو مهریه؟ نوشتم ک دوتا سکه هست برام که باید ۲۵۰ میلیون هرینه دادرسی بدم

شما که تو نی نی سایت میچرخی بهتر میدونی که از هر ده تا زنی که جدا میشن یکیش میتونه مهریه بگیره قانون ...

دوست گرامی همه میگیرن همه

افراد اینجا بیشتر

انتظار شما از قانون چیه واقعا میخواید کلیه های کرد رو بفروشه

قیمت سکه رو دیدید وقتی نمیتونه بده چیکار کنه شما راه کار بده

بعدشم شما زنا حاضر نیستید هزارتومان به یه نفر دیگه پول بدید بعد سکه ۱۳۰ میلیونی شده هیچی

کاربر آقا _ سعی میکنم با حرف هام به دیگران کمک کنم