2777
2789
عنوان

چکار کنم با این ادم اخه 💔

95 بازدید | 9 پست

با توجه به تاپیک قبلیم اصلا پیام نداده بهم ساعت ۱۲ نیم ظهر حالت بدی خدافزی کرد گفت میرم مهمونی فعلا و هیچ احوالمو نپرسید تا الان اخه عادت داریم بیشتر وقتا باهم چت میکنیم 🫠

چکار کنم خودش بیاد سمتم راه کاری دارید ؟

و با توجه به اینکه خیلی از عزیزان گفتید سنت کم بوده من اون دوره برادرم فوت کرد و خیلی احساس تنهایی میکردم تو اون دوران وارد زندگیم شد انشالله هیچ کس اینو تجربه نکنه دوران سختی بود برام به همین دلیل به اون آقا دل بستم

🥲💔لطفا اگه راهکاری میدونید بگید که بیاد سمتم خودش من اصلا سیاست ندارم خیلی سادم

به یاد داداش ۱۹ سالم صلوات بفرستید ممنون میشم  🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکدوم چندسالتونه؟

پسری که دوست داره همیشه تحت هر شرایط مشتاق اینه باهات حرف بزنه بهت پیام بده زنگ بزنه اینو طبق تجربه میگم پس اولویتش نیستی و میدونم وابسته ای اما چاره چیه؟چرا وقتتو تلف کنی؟

اعتماد کردن به ادم های بیهوده یعنی نابود کردن خودت با دست های خودت

تو تاپیک قبلی خوندم و دیدم باهاش رابطه داشتی و خب معلومه که بخاطر همون میخوادت چون وقتی فقط یک روز نتونستیم بری پیشش سریع سرد شده

هرکدوم چندسالتونه؟پسری که دوست داره همیشه تحت هر شرایط مشتاق اینه باهات حرف بزنه بهت پیام بده زنگ بز ...

من ۱۸ اون ۲۴

خودمم همین حسو دارم فکر میکنم پیش خودش فکر کرده اینکه همیشه هست هرکاری کنم بازم هست

تو تاپیک قبلی خوندم و دیدم باهاش رابطه داشتی و خب معلومه که بخاطر همون میخوادت چون وقتی فقط یک روز ن ...

🫠💔نظری نداری؟ که چی بگم بهش متوجه بشه خر نیستم

من ۱۸ اون ۲۴ خودمم همین حسو دارم فکر میکنم پیش خودش فکر کرده اینکه همیشه هست هرکاری کنم بازم هست

چرا باید هرکاری کنه باز بمونی؟

🫠💔نظری نداری؟ که چی بگم بهش متوجه بشه خر نیستم

بی توجه باش مثل قبل نباش باهاش که بدونه توهم ممکنه بخاطر رفتارش ولش کنی

من خودم توی رابطم اصلا نه زیاد زنگ میزدم نه پیام میدادم اکثرا اون ارتباطو اوایل گرم نگه میداشت میفهمید که من آدمیم که بخواد بی توجه باشه میرم ولی بحث شما فرق داره چون حس میکنم بخاطر خودت نمیخوادت