2777
2789
عنوان

با دوست دخترتون ازدواج نکنید با دوست دختر بقیه ازدواج میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 21 پست

این حرف که با دوست دختر خودتون ازدواج نکنید با دوست دختر مردم ازدواج میکنید غلطه

چون دخترایی هستن که هیچ دوست پسری ندارن

دخترایی هم هستن که چندتا دوست پسر داشتن کات کردن اخر با یکی از دوست پسراشون ازدواج کردن

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سنتی ازدواج کردم شوهرم همش فکرش پیش دوست دختر دوران مجردیش بود البته تا چندماه بعد عقدمونم همچنان با اون دختره هم بود بعد ک من فهمیدم بهم زد بعد ازدواجم پشیمون شد باز دنیالش بود ک نمیدونم دیگه چی شد دختره پاداده بود یا نه

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک
حالا ن اینک خودتون نداریدکسی میتونه این ادعا کنه ک خودش نداشته باشه

آره خیلی از پسرا

مشکل همینه شما این نوع روابط رو بد نمیدونید

هزاران تاپیک زدن اینجا که دلیل رفتن شون داخل رابطه فقط سرگرمی هست میخوای پسرا حساس نباشن

کاربر آقا _ سعی میکنم با حرف هام به دیگران کمک کنم

دوست منم با چندین پسر بود در حد زن شوهری بعدآخرین دوس پسرشو خیلییی دوس داشت در حد عشق خیلی آتشین ولی پسره گفته بود من دختر که مادرم انتخاب کنه میگیرم .اینم بعد یه ندت خودش خواستگار سنتی اومد خیلی محجوب به حیا ازدواج کرد 😐😐😐😐😐😐😐😐😐

مبارکش باشه خوشبخت شناینجور ادما برحسب تجربه بیشترشون با جنس مخالف بلدن تو رابطه چیکار کنن بیشتر موف ...

وایییی افرین دقیقا 🥲🥲😂😂همه پسرا عاشقش بودن فک کنم الان دیونه شدن خخخخخخ

❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅