2777
2789

راستش نمیدونم یجوری خیلی ذهنم مشغول شده امشب عروسی دوستم دختر بدی نیس اتفاقا خیلی دوسش دارم ولی خب قبلا خیلی با پسرا بوده اینک در چ حد باشون بوده نمیدونم اتفاقا دیوانه وار میدونم تو دلش عاشق ی پسر الانم سنتی با یه پسر خیلییی خوشگل و خفن و پولدار ازدواج کرده دارم همش فک میکنم یعنی پسره هم ممکن اینجوری باشه؟ اگ قرار باشه هر کدوم ب ی نفر دیگ فکر کنن این چ زندگی یا اگ پسر ی پسر پاک باشه اگ بفهمه زنش عاشق یکی دیگس راحت براش؟

خیلی میترسم پسری هم بیاد تو زندگیم عاشق یه نفر باشه بعد خودش و عادی جلوه بده بیاد سمت من

خواهشا یا با پارتنراتون ازدواج کنید یا اگ خواستین ازدواج کنین قبلی کامل فراموش کنید طرف مقابلتون هیچ گناهی نداره

❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از دخترای فامیلمون شب قبل خواستگاریش گفت من هنوز عاشق دوس پسرمم

بعدش ازدواج کردن؟

❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅

اره دقیقا همینه بیخیال بزار پسرا احساس زرنگی کنن خیلی بده ادم تو دلش کس دیگه ای باشه با کس دیگه ازدو ...

شاید ولی ی حس بدی بم کلا دس داد

اره چن ساله زندگی میکنن

الان خوشبختن؟ دوس پسرش فراموش کرد!؟

الان خوشبختن؟ دوس پسرش فراموش کرد!؟

دختره برا شوهرش استوری های عاشقانه میزاره احتمالا خوشبختن

تمیدونم والله ولی فک نکنم چون چن سال رل بودن باهم همو خیلی دوس داشتن . بخاطر پسره کنکورشم خراب کرد دانشگاه اینا نرفت

دلیل گیر دادن ما پسرا هم همینه

دقیقا گیر دادن ب چی؟

این پسرا ان ک معمولا پا پیش نمیزارن

دختره برا شوهرش استوری های عاشقانه میزاره احتمالا خوشبختنتمیدونم والله ولی فک نکنم چون چن سال رل بود ...

حالا انشاالله خوشبخت باشه

مبارکش باشه خوشبخت شن

اینجور ادما برحسب تجربه بیشترشون با جنس مخالف بلدن تو رابطه چیکار کنن بیشتر موفق میشن

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

منظور اینه که به نداشتن هر نوع رابطه قبل ازدواج گیر دادیم

حالا ن اینک خودتون ندارید

کسی میتونه این ادعا کنه ک خودش نداشته باشه