ننه_من_غریبم مدیر استارتر عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 1543 عنوان یعنی پنج شیش نفر نیست نفری یکی دوتا حدیث کسا بخونن 65 بازدید | 15 پست چی میشه نفری یکی دوتا بخونیدکلا ۱۷ تا مونده فرصتشم تا فرداس نیاز به پرواز نیست؛ همین پایین از خیلیا بالاترم👍👍👍 1404/09/21 | 16:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رایاحان عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 9433 کسا خدایی طولانی عه توسل بود میخوندم😂 این وضعیت زندگی در شأن یک اسپرم برنده نیست.🤡
feetonferry عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 4478 نذر میکنید، روی توانایی خودتون حساب کنید، نه موجودیت بقیه.
avaro عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 17983 پریودم میشه؟ اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
gandom_bano عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 30870 پریودم میشه؟ اشکالی ندارهکمکش کنیم قطعا یه روزی هم خودمون کمک میخواهیم
ننه_من_غریبم مدیر استارتر عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 1543 کسا خدایی طولانی عه توسل بود میخوندم😂 کلا یه رب طول میکشه نیاز به پرواز نیست؛ همین پایین از خیلیا بالاترم👍👍👍
ننه_من_غریبم مدیر استارتر عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 1543 چی هست خوندش چجوریه ؟ دعا هست نیاز به پرواز نیست؛ همین پایین از خیلیا بالاترم👍👍👍
ننه_من_غریبم مدیر استارتر عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 1543 نذر میکنید، روی توانایی خودتون حساب کنید، نه موجودیت بقیه. حالا شما نخونید هیچی نمیشه نیاز به پرواز نیست؛ همین پایین از خیلیا بالاترم👍👍👍
ننه_من_غریبم مدیر استارتر عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 1543 اشکالی ندارهکمکش کنیم قطعا یه روزی هم خودمون کمک میخواهیم ممنون عزیزم از لطفتون نیاز به پرواز نیست؛ همین پایین از خیلیا بالاترم👍👍👍