2777
2789
عنوان

بچه با پا تو ماشین به دنیا اومد

1907 بازدید | 22 پست

من یه همکار داشتم 3تا دختر داشت هموشون قد و نیم قد بزرگه 16سالش بود با یه پسره فرار کرد بماند که چه بدبختی کشید دخترشو برگردوند تو اون اوضاع زد بار دار شد . میخواست بندازه خیلی گریه میکرد من و چندتا از همکارا مانع شدیم. قبول کرد نگهش داره اما وقتی به دنیا اومد بده به کسی که بچه دار نمیشه.اصلا ازمایش و غربال گری نرفت به زور من فرستادمش ازمایش و سنو . زایمانش شیشم فروردین بود.

دیروز اومده بود پیشم میگفت بچه ام خیلی خوشگله از همه بیشتر دوسش دارم.

گفتم چرا ندادی پس به یه خانواده بی بچه

باورتون میشه بچه رو خودش تو ماشین به دنیا اورده بود

قرار بوده سزارین بشه چون بچه با پا بوده اما دیر میرسه به بیمارستان و تو اتوبان خودش بچه رو به دنیا میاره به کمک شوهرش صحیح و سالم بعد میره بیمارستان بند ناف قطع میکنن و جفت در میارن.

بچه با چنگ و دندون به این دنیا چسبیده بود

مرسی که اومدی تو دلم پسر مامان.خدا حفظت کنه ایشالله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا

بچه چی هست حالا

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!

بچه دخترشه؟ یا بچه خودشه؟

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
یاخداااااا 

سلام دنیا خوبی عزیزم؟خانواده ات اومدن؟

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
با پا اخه؟

اره. میگفت فقط سرش مونده بود در نمیامد میترسیدن بکشنش دستو پاش بشکنه . میگه من گفتم حتما مرده. به سختی سرش در اورده بود گذاشته بود رو دستش میگه یه دفعه خر خر کرد بعد زد زیر گریه

مرسی که اومدی تو دلم پسر مامان.خدا حفظت کنه ایشالله