2777
2789
عنوان

وقتی ازدواج کردید برای همسرتون حلقه طلا خریدید یا نقره

| مشاهده متن کامل بحث + 2462 بازدید | 205 پست

اگه منظورت حلقه هامونه که ست خریدیم طلا و متاسفانه حتی یبارم دستمون نکردیم ،خیرسرم به همسرم گفتم حلقه هارو بیار ببینیم میشه اسممونو بنویسیم روش،بردیم طلا فروشی گفت اونکه اینکارو میکنه رفته شمال برید سه شنبه بیاید،چند بار به همسرم گفتم یادت باشه حلقه هارو ببری خونه حتی زنگشم زدم،خلاصه برده داده به مامانش اونم گفتم تا سه شنبه بزارمش یجا سر دست باشه اگه خواستید ببرید،دیگه ما نبردیم گفتم ولش کن،یروز قبل عقد اومدن حلقه هارو بزارن تو جا حلقه ای دیدن نیست

پشت من خدا بوده همیشه ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نقره خریدیم ولی کنارش یک ربع سکه هم هدیه دادیم

خوشبخت باشبن عزیزم.خیلی اینطور خوبه..

از این حلقه اماده ها خریدید؟یا دادین درست کردن

بعد عزیزم میشه بگی رنگش نرفت؟

ببخشید سوالم زیاد شد

اطرافم طلا رو که میخرن، دختر و پسر با هم حلقه برمیدارم که هر دو طلا

دیگه خیلی کم میبینم آقا حلقه دست بکنه

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
اره واقعا 😁😘 اره خداروشکر خوبه عزیزم امیدوارم زودتر مامان شمام صاحب داماد عالی بشه😘

مرسی از محبتت مهربون

عشقتون پایدار و کنار عزیزانتون شاد باشید😍💓🙏

خوشبخت باشبن عزیزم.خیلی اینطور خوبه..از این حلقه اماده ها خریدید؟یا دادین درست کردنبعد عزیزم میشه بگ ...

نه آماده بود

من همسرم نگین سنگ دوست داشت در نجف گرفت

هر چند من دوست داشتم رینگ بردار کا بیشتر به حلقه بخور

ولی خودش این مدلی دوست دلشت

ولی رنگش نرفت

خرید حلقه رو باهم میرن و ست برمیدارن

اگه خودت راضی به نقره ای خب هردو نقره بخرین اگه نه که شماهم باید طلا بخری!

اگه راضی به نقره شده پس سرویس و اینا هم برات طلا نمیخرن دیگه چون رسم برای داماد هم یه زنجیر برمیدارن

طلا خریدیم حلقه هامون رو ست برداشتیم.ولی راضی نبود اصلا و اصلا نپوشیدش و قرار شد بریم یه نقره هم بگی ...

خوشبخت باشین

بازم اینطور خوبه سرمایه ای هست

نقره دیگه میشه انداخت.مرد به نظرم باید حلقه ش دستش باشه.چه زن چه مرد

بعضی از مردا روشوننمیاد بپوشن

اگه منظورت حلقه هامونه که ست خریدیم طلا و متاسفانه حتی یبارم دستمون نکردیم ،خیرسرم به همسرم گفتم حلق ...

واییی خیلی ناراحت کننده س

چیشد بعد .پس حلقه ها چیشدن؟