2777
2789

یک زن سلیطه خوبه که تو زندگی فقط خودشو میبینه اون شوهر آدم حساب نکنه و پول بگیره فقط ،شوهر مشکل مالی پیش آمد بگه به من چه

یا زن آروم و خونسرد که دعوا کمتر میکنه و به شوهرش بیشتر محبت میکنه و اگر شوهره جایی مشکل خورد کمکش کنه

شما با کدوم روش موفق تر بودید تو زندگی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دومی قطعا هم خودش روان سالمی برای میمونه هم شوهرش بستگی هم داره که شوهرش آدم درستیه؟ و ارزش همچین رفتاریو داره یا نه ولی در کل دومی رو ترجیح میدم ولی به وقتش سلیطه گری باشه بد نیس که خیلی هوا برشون نداره😂

من قاطیم از جفتشون

خودم موقع پریودی حالم بده دعوا میکنم شوهرم میگه آروم باش زن خوبی باش

وقتایی دیگه آرومم اصلا دلایل برای دعوا خیلی کمه ولی اون موقع با همه چی مشکل دارم

مثال میزنی؟

سلیطه ها جنگ اعصاب همش واسه شوهرشون درست میکنن،که شوهرشون بعد یه مدت ترجیح میده غلام حلقه به گوش باشه تا بخواد هرروز دعوا داشته باشه.

پس هرچی خانمش بگه گوش میکنه واینطور میشه که سلیطه ها همیشه حرفشون به کرسی میشینه

سلیطه ها جنگ اعصاب همش واسه شوهرشون درست میکنن،که شوهرشون بعد یه مدت ترجیح میده غلام حلقه به گوش با ...

اووو از این زاویه نگاه نکرده بودم ولی خب بازم دعوا دارن بی هیچ نیست