قراره از طرف محل کارم ۴۰ تومن وام بگیرم ماه بعد بعد دقیقا یک ماهه از فکر این پول شوهرم خواب و خوراک نداره، روزانه یه فکر میزنه به سرش که چطور از من بگیرش، یه روز میگه کادو تولد برام بخر یه روز میگه قسط واما ماه بعد با تو یه روز میگه بچه رو ببر دندون پزشکی و.... با هیچکدوم این هزینه ها مشکلی ندارم و در نهایت خرج ۶مینا میشه ولی متنفرم که شوهرم اینقدر خودشو خار و ذلیل میکنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منو همسر سابقم همیشه با هم خرج میکردیم، هیچ وقت پول منو تو نداشتیمولی درکت میکنم و بهت حق میدم، مردی ...
منم خرج میکنم تو خونه، نهایت یه طلا بگیرم پس انداز کنم که با همین پس اندازای خودم خونه دار شدیم وگرنه نه لباس آنچنانی نه خرید و آرایشگاه آنچنانی ندارم... خرج مدرسه و سرویس بچه و این چیزا میشه پولم. منم بدم میاد دندون تیز میکنه
بیجا میکنه.شما اون پولو تبدیل ب طلا کن،به شوهرتم بگو قرض بالا آوردم دادم واسه قرض.بعدشم بخواد وحشی ب ...
واقعانم ۱۰ تومن قرض گرفتم از دوستم، موندن هم مجبورم چون بچه هام نمیدونم چی میشن، یا اگه با خودم ببرمشون چطور باید هم کار کنم هم از بچه نگهداری کنم و ....
نمیشه میدونه، حالت صندوق داره ماهانه پول میدادیم حالا نوبتم شده وامش
از اول این روند رو نباید میکفتی بهش
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.