2777
2789
عنوان

بارداری

138 بازدید | 19 پست

سلام .عزیزان راهنمایی میخام .منو همسرم مشکل ژنتیک داریم.بار اول طبیعی باردار شدم اما بچه مشکل داشت و خودمم تو ۲۸ هفته زایمان زودرس داشتم .بار دوم طبیعی اما کلی هزینه ژنتیک کردیم بچه سالم بود ولی دکترم درحقم کوتاهی کرد سرکلاژ نکرد منو و بچه تو۲۷ هفتگی بدنیا اومد.الان ب نظرتون آی وی اف کنم یا طبیعی ؟؟؟؟ کجارو چ دکتری رو معرفی میکنید بهم؟؟؟؟؟؟

شما دکتر های درستی نمیری وگرنه کسی ک مشکل زایمان زودرس داره همون اول سرکلاژ میکنن مثل دوقلو ها

و آزمایش سلفری هم برای ژنتیک هست ک الان 8 ملیون هفته 11 میری همون اول

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما دکتر های درستی نمیری وگرنه کسی ک مشکل زایمان زودرس داره همون اول سرکلاژ میکنن مثل دوقلو هاو آزما ...

یعنی من سرکلاژ کنم بچم تا هفته های آخر برام میمونن؟؟؟؟

شما دکتر های درستی نمیری وگرنه کسی ک مشکل زایمان زودرس داره همون اول سرکلاژ میکنن مثل دوقلو هاو آزما ...

یعنی من سرکلاژ کنم بچم تا هفته های آخر برام میمونن؟؟؟؟

اخی بمیرم برات عزیزم شرمنده

دشمنت شرمنده گلم...آخه میترسم طبیعی باردار شم بگن مشکل ژنتیک داره باید سقط کنی .این بارداری هم کلی ترس و استرس از ژنتیک وکلی هزینه گفتن سالمه .اما دکتر سرکلاژ نکرد منو و ۲۷ هفته زایمان کردم پسرم نموند

دشمنت شرمنده گلم...آخه میترسم طبیعی باردار شم بگن مشکل ژنتیک داره باید سقط کنی .این بارداری هم کلی ت ...

عزیزم چون گفتی سالم بود گفتم با یه دکتر خوب مشورت کن

دکتر بهتر تشخیص میده انشاالله خدا بهت یه بچه سالم میده

بله سرکلاژ استراحت مطلق و شیاف و امپول

...خدا لعنت کنه دکتر رو .منو شوهرم نابود شدیم بخاطر کم کاری دکتر .کل زندگیمونو گذاشتیم برای ژنتیک واین بارداری ک گفتن بچه سالمه .۱۱ ساله ک عروسی کردیم .

...خدا لعنت کنه دکتر رو .منو شوهرم نابود شدیم بخاطر کم کاری دکتر .کل زندگیمونو گذاشتیم برای ژنتیک وا ...

واقعا خاک تو سرش مگه نمیدونست شما زایمان زودرس بودی ...

حتما برو تحت نظر یه دکتر خیلی خوب