2777
2789
عنوان

همه منتظرای نی نی بیان تو

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 23 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام به همگی . فردا بازم روز میلاد آقا و امام مهربونی ها هست. خداروهزاران بار شکر میکنم که من الان باردارم و هر لحظه با تکونای نی نیم کلی ذوق میکنم. خیلی ممنونم از آقای خوبی ها که این لحظه ها رو نصیب من کرد و امیدوارم سال بعد این موقع دختر نازم صحیح و سلامت بغلم باشه و همه منتظرای نی نی حس و حال مادری رو بچشند و هیچ منتظری نمونه الهی آمین. بازم برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات میفرستیم و دعا میکنیم

اللهم صل علی محمد و آل محمد

* اِلٰهی وَ رَبّی من لی غیرک*

این تاپیکت اشک منو دراورد استارتر عزیز

بخدا الان دارم با گریه مینویسم😭

ینی میشه امام زمان به منم نگا کنه؟😭

امام زمان تو رو به جدت قسم امسال به منم عیدی بده😭😭😭دیگه تحمل ندارم‌....منم دل دارم😭😭

چی میشه به منم نظر کنی امام زمان؟التماست میکنم حاجتمو روا کن این ماه...بذار منم حس مادریو تجربه کنم😭😭😭😭😭

خدایا هزاراااان بار شکررررت به خاطر فرشته نازنینی که بهم بخشیدی  بعد از 17 ماه انتظار، 10 شهریور 98 بی بی چکم هاله انداخت و 15 شهریور کاملا مثبت شد به لطف خدا و امام حسین،خدایا پسر کوچولومو در پناه خودت حفظ کن و هیچ خانمی رو حسرت به دل مادر شدن نذار،الهی آمـــین  خدایا شکـــــــرت،این سری بدون انتظار طولانی منو لایق مادر شدن دوباره دونستی😭❤ اولین ماهی بود که اقدام جدی داشتیم،خدایا شکرت.10بهمن1401 بی بی چک زدم بعد دوساعت هاله داشت،12ام دوباره زدم سریع هاله انداخت،عصرش ازمایش دادم و با بتای455 خوشحالیم تکمیل شد😍😍الهی فدات شم نفس مامان،انشاالله صحیح و سالم بیای بغلم،عاشق تو و داداش کوچولوتم😍😍🤗خدایـــــا دامن هرکی بچه میخاد رو با اولاد سالم وصالح سبز کن،آمیـــــــــن🙏
این تاپیکت اشک منو دراورد استارتر عزیز بخدا الان دارم با گریه مینویسم😭 ینی میشه امام زمان به منم ...

حتما میشه دوست عزیز. منم که الان حس و حالمو براتون نوشتم سه تا سقط داشتم و این بارداری چهارمم هست. دو سال هم برای بارداری چهارم منتظر بودم. امیدوارم شما هم خییییییییییییییییییلییییییییی زودتر از اونیکه فکرشو میکنید حس مادری رو میکشید. میگن خدا تو دلای شکسته جا داره. با این دل شکستتون برای منم دعا کنید بعد سه تا سقط دخترمو به سلامتی بغل بگیرم که هرلحظه نگرانشم. منم اگه لایق باشم حتما برای شما دعا میکنم چون خودم درد انتظار رو کشیدم و میدونم که خیلیییییییی سخته.ان شالله سال بعد همین موقع تو همین تاپیک از شیطنتای نی نی نازتون بگین... الهی آمین...

حتما میشه دوست عزیز. منم که الان حس و حالمو براتون نوشتم سه تا سقط داشتم و این بارداری چهارمم هست. د ...

عزیزم انشاالله که زایمان راحتی داشته باشی و دختر نازتو صحیح و سالم و به موقع بغل بگیری💐🌹🌹

ممنونم عزیزم..شدیدا محتاج دعاتم ..امیدوارم دعای شما دوستای نینیسایتی در حقم بگیره و منم مادر شم😢😢

فک کنم لحظه ای که این خبرو بفهمم ذوق مرررگ شم بخدا😭😭

خدایا هزاراااان بار شکررررت به خاطر فرشته نازنینی که بهم بخشیدی  بعد از 17 ماه انتظار، 10 شهریور 98 بی بی چکم هاله انداخت و 15 شهریور کاملا مثبت شد به لطف خدا و امام حسین،خدایا پسر کوچولومو در پناه خودت حفظ کن و هیچ خانمی رو حسرت به دل مادر شدن نذار،الهی آمـــین  خدایا شکـــــــرت،این سری بدون انتظار طولانی منو لایق مادر شدن دوباره دونستی😭❤ اولین ماهی بود که اقدام جدی داشتیم،خدایا شکرت.10بهمن1401 بی بی چک زدم بعد دوساعت هاله داشت،12ام دوباره زدم سریع هاله انداخت،عصرش ازمایش دادم و با بتای455 خوشحالیم تکمیل شد😍😍الهی فدات شم نفس مامان،انشاالله صحیح و سالم بیای بغلم،عاشق تو و داداش کوچولوتم😍😍🤗خدایـــــا دامن هرکی بچه میخاد رو با اولاد سالم وصالح سبز کن،آمیـــــــــن🙏
عزیزم انشاالله که زایمان راحتی داشته باشی و دختر نازتو صحیح و سالم و به موقع بغل بگیری💐🌹🌹 ممنونم ...

حتما اون لحظه نزدیکه دوست عزیز. ان شالله به حق این شب و روز عزیز همین ماه عیدیتو از خدا بگیری. 

حتما اون لحظه نزدیکه دوست عزیز. ان شالله به حق این شب و روز عزیز همین ماه عیدیتو از خدا بگیری. 

ممنونم عزیزم🌹انشاالله😍