2777
2789
عنوان

قرص ال دی

40 بازدید | 6 پست

سللم من براتنبلی تخمدان وکیست یک بسته قرص ال دی ۲۱روزه خوردم معمولا میگن تا۱۰روز پریود میشی ولی من نشدم ۱۶روزبعداز قطع آخرین قرص افتادم لکه بینی قهوه ای که بعضی وقتا یه رگه های خون همتوش هست الان ۳روزه اینجورم کسی تجربه ای داره که دلیلش چیه؟پریود میشم یاباردارم؟

چجوری بعد ال دی پریود نشدی

نهایت دو هفتع بعد باید پریود بشی

برو دکتر

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

ت قرص که تموم شد ۷روز صبر میکردی دیدی پری نمیشی بسته بعدی شروع میکردی حتی حین مصرف پری میشدی نباید قطع میکردی منم میخورم ولی دکتر گفت بعد پایان بسته اول ۷روز صبرکن شدی شدی نشدی بسته بعدی شروع کن اگه که شدی از شب ۵پری بسته بعدی شروع کن اینجوری بدتر هورمونا بهم میخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ت قرص که تموم شد ۷روز صبر میکردی دیدی پری نمیشی بسته بعدی شروع میکردی حتی حین مصرف پری میشدی نباید ق ...

خب من کلا گفتم ۱ماه مصرف کنم بعد ک پریود شدم برم سونو بینم کیستم رفع شده یانه از روز ۱پریودی مصرف کردم واسه جلوگیری مصرف نکردم که بخام چندماه مصرف کنم

امکان بارداری هست؟به نظرت؟

اگه تنبلی داشتی بطور طبیعی باردار نمیشی ولی باز برو دکتر خطرناک نباشه

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

اگه تنبلی داشتی بطور طبیعی باردار نمیشی ولی باز برو دکتر خطرناک نباشه

ممنون عزیزم ماه های قبلش آمپول بارداری زدم و قرصای تقویت کننده خوردم نمیدونم باش فردامیرم دکتر