2777
2789

سلام منم میخوام برم پیشش برا مراقبت و زایمان کارشون خوبه توروخدا اگ میدونین ب منن بگین

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم میخوام برم پیشش برا مراقبت و زایمان کارشون خوبه توروخدا اگ میدونین ب منن بگین

من رفتم پیششون.بچه ام رو هم ایشون دنیا اوردن.اما از مجبوری بود چون دکترای دیگه سزارینم نمیکردن.اصلا مراقبتاشون خوب نبود.حتی تست تحمل گلوکز رو فراموش کرد منو بفرسته.ارمایش خون غربالگری اول رو یادش رفت بفرسته و ....اصلا توصیه نمیکنم‌پیشش بری.

من رفتم پیششون.بچه ام رو هم ایشون دنیا اوردن.اما از مجبوری بود چون دکترای دیگه سزارینم نمیکردن.اصلا ...

کدوم بیمارستان رفتین؟؟

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
من رفتم پیششون.بچه ام رو هم ایشون دنیا اوردن.اما از مجبوری بود چون دکترای دیگه سزارینم نمیکردن.اصلا ...

درست میگی من یه بار رفتم پیشش خیییلی گیج میزنه 

سلام دوست عزیز شما پیش این خانم دکتر رفتین چه جور بودن 

مادر دلنشین ترین ملودی زندگی 😙😙😙😙 برای سلامتی مامانانم و سالم  رسیدن نی نی توی دلم یک صلوات مهمونم کنید 
سلام دوست عزیز شما پیش این خانم دکتر رفتین چه جور بودن 

سلام من یه چند جلسه رفتم دیگه نرفتم دکترمو عوض کردم

خیلی حواس پرته 

سلام من یه چند جلسه رفتم دیگه نرفتم دکترمو عوض کردم خیلی حواس پرته 

ممنونم پاسخ دادین پیش کدوم دکتر رفتین 

مادر دلنشین ترین ملودی زندگی 😙😙😙😙 برای سلامتی مامانانم و سالم  رسیدن نی نی توی دلم یک صلوات مهمونم کنید 
ممنونم پاسخ دادین پیش کدوم دکتر رفتین 

خواهش میکنم عزیزم

رفتم پیش سید فاطمه جودی

خواهش میکنم عزیزم رفتم پیش سید فاطمه جودی

ممنونم 

سلام من تحت نظرشون بودم.فروردین زایمان کردم.مراقبتهای حاملگی و زایمانم خیلی خوب بود.اینم بگم که حاملگی اولم بود و بعد از 8سال ،خدا لطف کرد و به کمک این خانم دکتر مهربون حامله شدم.الان دختر قشنگم یازده ماهشه.