2777
2789
چی میگی اسی کی میخواد جلوشو بگیره😂😂😂😂خودش گفت نمیخوام حتی یک فریم از من تو صدا و سیما پخش بشه ول ...

تو کانال های ایتا مدهبیهای اونجا ۷ود صاحب کانال هرروز فالوراش راتحریک میکنه اونا زنگ می زنند تازه برای شب یلدا زنگ نی زنند صدا وسیما دستور نیدن فقط باید فلان مجری وفلان مجری فقط باید اینا تو تلویزیونباشند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفت ولی چندروز بعد حرفش را پس گرفت.

خب بزدله دیگه

دید مردم دارن فحشش میدم چرا در برابر ظلم سکوت کردی اومد یه مشت دروغ سر هم کرد اماد دید منافعش در خطره زد زیر همه چیز

الان هم خودشو برد زیر سوال

خب بزدله دیگهدید مردم دارن فحشش میدم چرا در برابر ظلم سکوت کردی اومد یه مشت دروغ سر هم کرد اماد دید ...

بزدل که هست ولی اونایی که الان اعتراض دادند ظلم به اون جوون های بسیجی ای را کشته سدند مدنظروشونه که از مظر منم به اونا ظلم شد نه یک مشت ارازل واوباش که ریختند سرایند بعدهمه براشون هشتگ نخ به اعدام گذاشتند اما پن ح فم اینه که مدیری واقعا تحریکنکرد فقط گفت کارم رامخش نکنید توفیلمش را می دیدی خودشونم از اون وحشیانه ترسیده که میگه فیلمش رامخش نکنند ۰ون می ترسید انقلاب بشه بعد اون وخشیا به اسم اینکه ایشون برای تلویزیون نطام کار ساخته بلایی سرش بیارند.

حالا من درهرصورت اینارا اینجا گفتم که خبرداشته باشید واگر براتون مهمه سریال مدیری پخش بشه شماهم تماس بگیرید که جلوش رابگیرند چون اگر چیزی نگید تو صدا وسیما فکر میکنند هیچ کس مایل به پخش سریال ایشون نیست اگرم براتون مهم نیست یا مثل اونا فکر میکنید هیچ.

چی میگی اسی کی میخواد جلوشو بگیره😂😂😂😂خودش گفت نمیخوام حتی یک فریم از من تو صدا و سیما پخش بشه ول ...

بنظرم مرگبارتراز فیلم دراکولاش نبود تو سینما ویکی دیگم ساخته بود همش تاریک بود تویه کاروانسرابودن اسمش یادم نی خیلی جرتتتت بود

اللهم عجل فرجه مهدی بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......

والا اون اگ خودش جلو خودش رو نگیره برا کسی اهمیتی ندارهخودش گف نمیخایم یک فریم حتتتی یک فریم از کارا ...

چرا نمیخواد پخش بشه؟دلیل خاصی داره؟

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

ان شاالله که خیلی قشنگ و خنده دار باشه

چند سالی هست دیگه طنز خوب ندیدیم

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

تو که برات مهمه چه کاری از دست بر میاد ؟

منم پیامک زدم گفتم که نظراتهونایی بهتون پیامک می زنند نیگند این سریال رامخش میکنند نظرات خنه مروم نیست واینا را یک سری کانالهای ایتا تحریک میشند وخط میگیرند اسم کانالاشونم گفتم حرفای دیگه هم زدم اینکه گفتم ابن بودجه دیگه خرج شده الان سریال توقیف بشه پول هدرمیره واینا