2777
2789
عنوان

سردرد

76 بازدید | 9 پست

سلام دوستان سردرد شدید چقد خطر ناکه؟؟

تعداد رای : 3
نظرسنجی
خطر زیاد نداره
1
33%
توضیح بدین
2
66%
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمیرسد ،شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز  وشاداب  صبرم می گوید:امیدی هست چون خدایی هست .

سردرد شدید به دنبال چی ایجاد شده؟ اگرهمراه بافشارخون بالاس که خیلی خطرناک اگرمیگرن که طبیعیه اگربه دلیل کم آبی وافت قند که بامصرف غذا ومایعات واستراحت خوب میشه...

خدایا به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق دخترم کردی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو باید از دکتر پرسید 

میگرن دارید  

نه گلم داداشم سردردا شدید داره شش ماهه .خودش میگه دکتر میخواس دارو بده همون موقع من نذاشتم . الان خیلی شد ید شده و رفته دکتر گفته فشار عصبی شدید داره .و دارو داده .به من میگه چیز خاصی نیست و خوب میشم ولی من استرس دارم  .میترسم .

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمیرسد ،شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز  وشاداب  صبرم می گوید:امیدی هست چون خدایی هست .

سردرد شدید به دنبال چی ایجاد شده؟ اگرهمراه بافشارخون بالاس که خیلی خطرناک اگرمیگرن که طبیعیه اگربه دلیل کم آبی وافت قند که بامصرف غذا ومایعات واستراحت خوب میشه...

دکترش گفته فشار عصبی شدید داره .به خاطر شغلش و درسی که میخونده گفته هست .الانم از کارش استعفا داده  .

راستش مامانمم الان دوماهه که سرگیجه شدید داره و بردیمدکتر ام آر ای نوشته و قراره امروز بریم دکترش نشون دیم .خیلی فکرم مشغول شده .تو رو خدا دعا کنین هیچ کدومشون مشکل نداشته باشن 

سردرد شدید به دنبال چی ایجاد شده؟ اگرهمراه بافشارخون بالاس که خیلی خطرناک اگرمیگرن که طبیعیه اگربه د ...

چشماش ضعیف نیست؟؟؟نگران نباش ان شالله که خیره....جوشونده های  آرامیخش مثل گل گاو زبون وهشت بهشت براش دم بده ....مایعاتم زیاد بهش بده

چشماش ضعیف نیست؟؟؟نگران نباش ان شالله که خیره....جوشونده های  آرامیخش مثل گل گاو زبون وهشت بهشت براش دم بده ....مایعاتم زیاد بهش بده   

چرا عینک میزنه .فعلا که یه مشت آرامبخش دکتر داده داره میخوره .امشب خانومش رو ببینم میگم براش گل گاو زبان دم کرده بش  بده

راستش مامانمم الان دوماهه که سرگیجه شدید داره و بردیمدکتر ام آر ای نوشته و قراره امروز بریم دکترش نش ...

ان شالله که چیزی نیست به دلت بد راه نده

ان شالله که چیزی نیست به دلت بد راه نده

ان شالله .دعا کنین تو رو خدا .اینقد مشکلات داریم که دیگه واقعا تحمل اینا رو نداریم .ان شالله به حق همین روزای عزیز خو امام زمان عج همه مرضا رو شفا بده وهیچ بنده ای رو دست خالی برنگردونه.ان شالله به حق همین روزای عزیز بهترین هدیه هارو نصیب هممون  کنه  .