2777
2789
عنوان

هک تلگرام😳😳🥲🥲

55 بازدید | 17 پست

من تلگرام دارم هر چند روز به بار میرم ،،بعد دو تا سیمکارت دارم و خیلی وقته با همراه اولم تلگرام نصب کردم چند ساله،،حالا دیشب که رفتم تو تلگرام با اون خط دیگم(ایرانسل) اومده که فلانی (خودم)وارد تلگرام شد😳😳😳از اون شبم انلاین نشده یعنی ممکنه هک شده باشم؟اخه توسط کی؟مگه میشه؟اخه هک الکی که نیست کدی برام نیومده که بگم هک شدم،،کسی میدونه قضیه چبه؟از دیشب هنگم از بس فکر کردم مخم داره منفجر میشه😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی رو نگاه کنم؟راهنمایی میکنی اصلا نمیفهمم 😔

تنظیمات ⬅️ حریم خصوصی و امنیت ⬅️ دستگاهها

این ترتیب برو یدونه اولی مدل گوشی خودته که هیچ

اگه بعدش بود دستگاه طرف هستش بزن روش بندازش بیرون

❤ متاهل❤

تنظیمات ⬅️ حریم خصوصی و امنیت ⬅️ دستگاههااین ترتیب برو یدونه اولی مدل گوشی خودته که هیچ اگه بعدش بود ...

دمت گرم کو برم ببینم میتونم،،اخه خط دیگم اصلا تلگرام نصب نیست بازم کسی باشه میاد اسمش؟

تنظیمات ⬅️ حریم خصوصی و امنیت ⬅️ دستگاههااین ترتیب برو یدونه اولی مدل گوشی خودته که هیچ اگه بعدش بود ...

همه نشست ها و غیر فعال کردم درسته؟؟ب غیر تلگرام خودم یه ویدوگرام بود لغو کردم،،البته ویدیو گرام دیشب نصب کردم ولی بعد پاکش کردم