2777
2789
عنوان

دلم گرفته

103 بازدید | 14 پست

خداروشکر همیشه بابت سلامتیمون .... دوتا دختر دسته گل دارم ... تو حیاط مادرشوهر زندگی میکنم ... وضع زندگیمم پایینه .... اصلا بخدا حسود نیستم هرکی هرچی داره میگم انشاالله خدا بیشتر بهش بده .... ولی الان دلم گرفته از خونه کوچیکم از اینکه بچه های طفل معصومم خونه بزرگ ندارن ....

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سخت نیست تو حیاط مادر شوهر خونه هاتون جداست

آره خونه هامون کلا جداست ..سرویس همه جی فقط کوچیکه

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
آره خونه هامون کلا جداست ..سرویس همه جی فقط کوچیکه

مادر شوهرت تنهاست ؟

شوهرت چجوریه پشتته

زیاد میره خونه ننه ش مخصوصا مهمون بیاد احترامشون زیاد داره؟

آب برق گازتون یکیه ؟

کمک مالی میکنه بهشون

توصیف کاملی از من ؟ در هیچ سنی شبیه هم سالانش نبود ؛ نه تفریحاتش ، نه حرف هایش ، نه خوشحالیش

ماهم همینه...

واقعا .... انشاالله خدا برات جوری بسازه که همه انگشت به دهن بمونن

مادر شوهرت تنهاست ؟شوهرت چجوریه پشتته زیاد میره خونه ننه ش مخصوصا مهمون بیاد احترامشون زیاد داره؟آب ...

مادرشوهرم انقد داره که نیاز به کمک نداره .... قبض ها رو همه رو شوهرم پرداخت میکنه ...شوهرم ظاهرا پشتم هست ولی از کی هست میگم از این خونه بریم میگه وسع مالیم نمیرسه ....

مادر شوهرت تنهاست ؟شوهرت چجوریه پشتته زیاد میره خونه ننه ش مخصوصا مهمون بیاد احترامشون زیاد داره؟آب ...

آره مادرشوهرم تنهاست .... یه بهونه شوهرم واسه جابجا نشدن همینه

خانم آیه ۲۹ سوره مومنون تو قنوت نمازتون بخونید

صلوات بفرستین این آیه رو بخونید دوباره صلوات بفرستین

انشالله درست میشه

هر روز هم سوره ذاریات رو حتما حتما بخونید

اگه حوصله داشتین سوره طلاق مزمل و الم نشرح رو هم بعدش بخونید ده دقیقه بیشتر وقت نمیگیره

شبها هم سوره واقعه

برا زیاد شدن رزق واقعا تاثیر داره

آره مادرشوهرم تنهاست .... یه بهونه شوهرم واسه جابجا نشدن همینه

زیاد میره پیشش

توصیف کاملی از من ؟ در هیچ سنی شبیه هم سالانش نبود ؛ نه تفریحاتش ، نه حرف هایش ، نه خوشحالیش

خانم آیه ۲۹ سوره مومنون تو قنوت نمازتون بخونیدصلوات بفرستین این آیه رو بخونید دوباره صلوات بفرستینان ...

مممنونم عزیزدلم