2777
2789
عنوان

چشم چرونی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 52 پست
متاسفانه از زمانی ک پوشش خانمها بازتر و زننده تر شدهچشم چرونی اقایون هم بیشتر شدهچون همیشه دست بالای ...

دیگه ندید و بدیدند دیگه عزیزم

جالبه انگار با شورت و سوتین دیدن طرف جوری نگاه میکنن😂😂

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به روی مبارک خودمون نمیاریم . عوضش بیشتر به خودمون میرسیم و شیک و پیک میکنیم که وقتی میریم تو خیابون ...

چه دور باطلی ...

اکثر دوستای منم از خیانت شوهراشون مینالن و خودشونم ظاهرشون جوریه که باعث میشه شوهر یکی دیگه به زنش خیانت کنه

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
دیگه ندید و بدیدند دیگه عزیزمجالبه انگار با شورت و سوتین دیدن طرف جوری نگاه میکنن😂😂

انصافا بعضیا طوری تیپ میزنن

ادم خجالت میکشه تو ی مکان باهاشون باشه

دیگ مردمریض هم کم نداریم ب لطف فضای مجازی و...

چه دور باطلی ...اکثر دوستای منم از خیانت شوهراشون مینالن و خودشونم ظاهرشون جوریه که باعث میشه شوهر ی ...

این چرخه ادامه داره

انصافا بعضیا طوری تیپ میزنن ادم خجالت میکشه تو ی مکان باهاشون باشهدیگ مردمریض هم کم نداریم ب لطف فضا ...

اره موافقم باهات

ولی خب کاری نمیشه کرد

اون هرزه و خرابه

مرد خودشو کنترل کنه

اونجوری ک باید هر روز با ی نفر بلاسه

متاسفانه از زمانی ک پوشش خانمها بازتر و زننده تر شدهچشم چرونی اقایون هم بیشتر شدهچون همیشه دست بالای ...

اون بنده های خدا عادی بودن دوستانه اومده بودن بیرون

ولی چون همشون خانم بودن شوهز من کلیک کردهبود زورم اومده بود اما حرف شما هم متین درست میگید

والا پوشش خیلی خانوما الان چیزی از همین لباسی گفتی کم نداره..سینه ها که رسماً دیگه توی دید هستن😐

جدیدا ی بلوزهای مد شده حریره چسبونه نمیدونم چجوری تو خیابون میپوشن شکم و سینه همه بیرون

الهی بگردمجاری من اوایل گریه میکرد پیشممنم میگفتم ول کن شوهر منم نگاه میکنههمه نگاه میکنن بذار نگاه ...

اره تو ذهن زن دائم تکرار میشه ... جالب اینه ک من از شوهرم سرم از هر لحاظ ولی بهم حس کمبود داده کاینجوری بهم ریختم