2777
2789
عنوان

چشم چرونی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 52 پست
حس بد میده بهم جالبه منم ب یه اکیپ پسر هی نگاه کنم هی نگاه کنم؟

چی بگم من اونجا نبودم بدونم ولی شوهر منم گاهی نگاه میکنه ولی طبیعیه نگاهش منم باشم نگاه میکنم چون با این وضع و اوضاع هرکی باشه نگاه میکنه ولی ی کوچولو نگاه میکنه و منو خیلی قبول و دوس داره خیالم راحته گوش شیطون کر

تو ذاتشونه نمیشه تغییر بدیبرادرشوهر منم اینجوریهب همه نگاه میکنه ول کن باباآنقدر نگاه کنن چشاشون درب ...

😔😔😔 کوفتم شد بابا یکبار از رو کنجکاوی نگاه کن دیگه بسه دیگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خیلی ب خودم میرسم ولی انگار مرغ همسایه غاز

من دقت کردم ۹۵ درصد آقایون هیزن

اون ۵ درصد ذات مردانه دارن ب همه چی پایبندن

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
منم خیلی ب خودم میرسم ولی انگار مرغ همسایه غاز

دیگه عزیزم وقتی به خودت میرسی و شوهرای مردم بهت نگاه میکنن حق بده که شوهر خودتم به خانمای دیگه که تو چشم نامحرم به خودشون میرسند نگاه کنه. کجاش عجیبه واست؟

چی بگم من اونجا نبودم بدونم ولی شوهر منم گاهی نگاه میکنه ولی طبیعیه نگاهش منم باشم نگاه میکنم چون با ...

میدونم چی میگی چشم بد دور عزیزم

من جدیدا رو این رفتار حساس شدم خیلی

متاسفانه از زمانی ک پوشش خانمها بازتر و زننده تر شده

چشم چرونی اقایون هم بیشتر شده

چون همیشه دست بالای دست بسیاره

کاش خانمها به هم جنس خودشون رحم میکردند

و بقول اون کارشناس لباس مناسب مهمونی زنونه یا اتاق خواب رو در انظار مردم غریبه نمیپوشیدن

😔😔😔 کوفتم شد بابا یکبار از رو کنجکاوی نگاه کن دیگه بسه دیگه

الهی بگردم

جاری من اوایل گریه میکرد پیشم

منم میگفتم ول کن شوهر منم نگاه میکنه

همه نگاه میکنن

بذار نگاه کنه

تهش چی بهش میخواد برسه

ولی ی چی بگم مردا همون لحظه آن ک نگاه میکنن هیچی یادشون نمیمونه

بیخیال

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱

والا من خودم اگه ببینم کسی تیپ خفن و ... داره خودم نشون میدم به همسرم

همسرم حواسش زیاد به این چیزا نیست

البته برای منم اهمیت خاصی نداره که نگاه کنه یا نه چون بعضی وقتا بعضیا طوری میان بیرون که خود ما که خانم هستیم نگاه میکنیم ناخوداگاه

خیالت راحت نود و نه درصدشوک همینن بعصی ها اشکارا هیزن بعصی ها هم پنهانی و با سیاستن بعصی ها خیانت میکنن ساده ان لو میزن بعصی ها خیانت میکنن اما انگار نمیکنن و سیاست دارن خودتو ناراحت نکن فقط به خودت برس اعتماد به نفس داشته باش

من یه زن عاشقم با کلی رویای دخترونه من بخاطر تو از همه ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یه جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم بگردم عقب تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میزنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم مرد خوش خنده من
چیزی از شما کم میشه نگاه کنه؟

هی داره،ازشعور شوهرش کم میشه نگران شوهرس

زن یامرد هستی،،همسر هیز ،،نصییبت بشه

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،