2777
2789

پدر من یه آدم حلال خور با یه زندگی خیلی معمولی ،یه خونه و یه ماشین یه حقوق معمولی ...من هفته ای یبار یا ده روز یبار میرم خونشون ..شوهرم توقعش خیلی زیاده مثلا بهترین غذا و پذیرایی ...میگه یعنی بهم اجترام میزارن اگه همه چی عالی باشه..در کل اکثر مواقع ناراضی ...ناخواسته کسی چیزی بگه به آقا برمیخوره .به نظرتون چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی شوهرت رو نبر خونه بابات ، دفعه بعد بگو عزیزم میبینم که اذیت میشی اونجا ، خودم تنها میرم سر میزنم و میام

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
هیچی شوهرت رو نبر خونه بابات ، دفعه بعد بگو عزیزم میبینم که اذیت میشی اونجا ، خودم تنها میرم سر میزن ...

مثلا برادرمگلاس دهم .میشینه اتاق درس میخونه کلا زیاد از اتاق بیرون نمیاد .مشغول درس ،،میگه برادرت میلینه ما میریم میره تو اتاق مارو ادم حساب نمیکنخ

اینم بگم خودش واسه مهمون صدشو میزاره

مث بابا منه ادم دست و دلواز و ایرادگیریه، دوست داره هرکار واسه بقیه میکنه بقیه هم همون کارو برا خودش کنن و جبران کنن

https://daigo.ir/secret/21827714739