2777
2789

تابستون منو همسرم کمکشون یه خونه خریدن

الان چند ماهه حامله س من هفته ای یه بار براش غذا درست میکنم میبرم

هر وقتم میرم واسه بچه ش یه چیزی میگیرم اون سری واسه خودش و بچه ش لباس هم رنگ خریدم گفتم از این خیلی خوشم اومد خریدم

حالا چند روز پیش خونه ی مامانم بوده گفته سارا همش میاد مزاحم میشه (وقتی هم میرم دو ساعت میشینم میام شوهرشم نیست)

خالمم گفته داره بهت لطف میکنه قابلیت نداری

دیروز خونه مامانم ازش پرسیدم تو ناراحت میشی من میام پیشت؟ گفت آره الان حامله ام کمتر مزاحم شو منم گفتم هر جور راحتی ولی واقعا خشکم زده بود:))))

امروز زنگ زده شوهرش گفته پنجاه تومن پول داری و.. شوهره منم گفته خبر میدم چی کار کنیم به نظرتون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل پول نیستمشکل رفتاره خواهرمه

ببین جانم

خواهرتون از قبل هم همین مدل بودن؟!

اگه آره، خب هفته ای یکبار واقعا زیاده

اگه نه، که به خاطر بارداری شون حساس شدن.

شما هم هر کاری کردید برای رضای خدا بوده، لازم نیست اطرافیانتون در جریان باشن.

بازم تصمیم با خودتونه

میرفتم غذا میبردم واسه خواهرماز بعده این حرفش نمیرم

من فک کردم هر روز میرفتی که این حرفو زده.چقد بی منظور و نمک نشناسه. واسه پولم والا خودتون میدونین .خوش حسابن چجورین.اگه شوهرشم مث خودش نمک نشناسه ندین

ببین جانمخواهرتون از قبل هم همین مدل بودن؟! اگه آره، خب هفته ای یکبار واقعا زیاده اگه نه، که به خاطر ...

نمیدونم کلا حس میکنم خواهرم اصلا از من خوشش نمیاد

من دخترم دو سالش بود فوت شده خواهرم وقتی بچم نبود اصلا نیومد پیشم دلداریم بده تو حامله گیم اتفاق های خیلی بدی برام افتاد خواهرم هیچی

من هفته ی یه بار میرفتم هم غذا میبردم هم واسه بچش یه عروسکی چیزی میخریدم البته همیشه نه قبل از اینکه برمم زنگ میزدم

من خودم چون بارداریم سخت بود گفتم یه کمکه کوچیکی به خواهرم کرده باشم اخه یدونه خواهر بیشتر ندارم که

من فک کردم هر روز میرفتی که این حرفو زده.چقد بی منظور و نمک نشناسه. واسه پولم والا خودتون میدونین .خ ...

تو تابستون ما نزدیک ۵۰۰ تومن دادیم بهشون البته من ندادم شوهرم داد ولی هیچوقت حرفی از برگشتش نزدن ما هم نگفتیم

نمیدونم کلا حس میکنم خواهرم اصلا از من خوشش نمیادمن دخترم دو سالش بود فوت شده خواهرم وقتی بچم نبود ا ...

عزیز دلم

چقدر متاسف شدم 💔

خدا بهتون صبر بده

بهتره شما فاصله بگیرید، زیاد از حد در خدمت خواهرتون بودید.

متاسفانه خیلی وقتها خوبی زیاد، نتیجه ی عکس میده.

بازم بسیار متاسف شدم