نرگس_آقا_ماشاالله مدیر استارتر عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 1300 عنوان تو دوره نامزدیم این ماه پریود نشدم میشه لطفا😭😭 268 بازدید | 24 پست بچه ها من هنوز دخترم و دخول نداشتیممیخواستم بپرسم ببینم واقعا میشه اگه دختر باشی حواست نبوده باشه همچین اتفاقی بیوفته بارداری باشه؟وای بدبخت میشم بايد پریود میشدم ولی نشدم خیلی استرس دارم چ غلطی بکنم هرچی زعفرون میخورم هیچی به هیچی راه حل ندارید دختری ک ضامن زندگیش امام رضاس❤️😍میشه واسه خوشبخت شدنم یدونه صلوات بفرستی مهربونم...💕 1404/09/20 | 23:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نرگس_آقا_ماشاالله مدیر استارتر عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 1300 تو خو میگی دخول نداشتین میگم یعنی میشه حواسش نبوده باشه ریخته باشه روی سطح... دختری ک ضامن زندگیش امام رضاس❤️😍میشه واسه خوشبخت شدنم یدونه صلوات بفرستی مهربونم...💕
noجنگ عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 9809 بدون دخول فقط ۱۰درصد امکان بارداریه هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
نرگس_آقا_ماشاالله مدیر استارتر عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 1300 نامزدی یعنی محرمید؟ اینجا به دوست پسرهاشون میگن نامزد اره نامزدیم دختری ک ضامن زندگیش امام رضاس❤️😍میشه واسه خوشبخت شدنم یدونه صلوات بفرستی مهربونم...💕
نامزدحبیبم عضویت: 1401/12/28 تعداد پست: 12051 الان هورمونا دارن اینور اونور میشن میگن یه دودقه چیزی کوفت نکن ببینم کجا باید در بریم اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔
نرگس_آقا_ماشاالله مدیر استارتر عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 1300 بدون دخول فقط ۱۰درصد امکان بارداریه چیکار کنم پریود بشم راه حلی ندارید دختری ک ضامن زندگیش امام رضاس❤️😍میشه واسه خوشبخت شدنم یدونه صلوات بفرستی مهربونم...💕
فاطمه،به عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 440 ععععه زعفرون نخور شاید بارداری بچت ناقص میشه هااا ،، منم دوران نامزدی پریودم عقب افتاد فهمیدم حاملم شوهرم محبور شد عروسی بگیره بریم خونه بخت خداروشکر برای حال خوب منم دعا کنید😊🙏
نرگس_آقا_ماشاالله مدیر استارتر عضویت: 1402/05/25 تعداد پست: 1300 ععععه زعفرون نخور شاید بارداری بچت ناقص میشه هااا ،، منم دوران نامزدی پریودم عقب افتاد فهمیدم حاملم ... شما دختر بودین یا اینکه دخول داشتین؟ دختری ک ضامن زندگیش امام رضاس❤️😍میشه واسه خوشبخت شدنم یدونه صلوات بفرستی مهربونم...💕