2777
2789
عنوان

تو نی نی سایت همه همه چی بلدن

125 بازدید | 18 پست

اینجا تنها جایی تو دنیاست که یه کاربر میتونه هم اطلاعات پزشکی داشته باشه هم سیاسی هم وکیل باشه هم کارمند هم درباره ی اقتصاد و بانک و وام و همه چی نظر بده ولی اخر شب که میشه باید پیاز خورد کنه و سرخ کنه

چرا اینجورین بعضیا؟

شما هم دیدید

هرچی میگی حتی درست یا غلط !!! حتما یکی پیدا میشه ریپلی میزنه میگه نه اینجوری نیس

من اینجا یکم میمونم منم اینجوری میشم دوست دارم ساز مخالف بزنم که مثلا مطرح بشم 😂

رحم کنید به خودتون اینجا اوضاع خیته

دختر شیرازی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه عالمی که عرب بود اومد بود ایران ، موقع رفتن ازش پرسیدن ایرانی هارو چجوری دیدی!؟

گفت کلهم رجالکم عالمون ، کلهم نسائکم طبیبون

یعنی کل مردا فکر میکردن عالمن کل زناشون فکر میکردن پزشکن

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
تجربه هامونو میگیم از خودمون که در نمیاریم عزیز

ولی من خیلی وقتا مطمئنم طرف تجربه نکرده

مثلا یکی میگفت فلان شهر مردمش اینجوریه پرسیدم کی رفتی؟ گفت نرفتم ! همینجوری شنیدم منم میگم

یا مثلا یکی درباره ی پزشکی یه حرف غلطی میزد که هرکسی یه ذره از پزشکی بلد باشه میدونه هیچ تجربه ای نداره از هوش مصنوعی کپی میکنه میگه من بلدم

خب چرا؟

دختر شیرازی

دیگه سایت خانوماس دیگه سایت فیلسوفا نیسش ک هرکی نظر شخصیشو میگه راجب تاپیک

یعنی همه باید همه چی نظر بدن؟ مثلا یکی میاد دوای دردش رو میپرسه هرکسی یه راهنمای اشتباه بکنه طرفو بدبخت بکنه؟

دختر شیرازی

یعنی همه باید همه چی نظر بدن؟ مثلا یکی میاد دوای دردش رو میپرسه هرکسی یه راهنمای اشتباه بکنه طرفو بد ...

خب کسی ک تو این سایت دوای دردش و پرسیده میدونه اینجا چندتا مادر و خانومن دورهم نه دکتر عواقبشم پای خودشه