2777
2789
عنوان

ویار بارداری

94 بازدید | 15 پست

بچه ها ویار بارداری از چند هفته شروع میشه،من چهار هفتمه تقریبا هیچی حس نمیکنم فقط یکم اشتهام بیشتر شده،سر پسرم از ده روز ویار داشتم یعنی حالم وحشتناک بود از حال بد فهمیدم باردارم حتی آزمایش خون نشون نمیداد،و اینکه ویار دختر و پسر فرق داره؟

عزیزم میگن دوتا بارداری عین هم نیست ، گمونم بچه دومتم هم جنس اولی بشه چون ویاراشون متفاوته

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از ۶ هفته معمولا شروع میشه و ۸ هفته اوج میگیره تا ۱۳ الی ۱۶ هفته

منم سر پسرم از ۷ هفتگی شروع شد

ولی سر این یکی از همون اولش شروع شد حتی الآنم تهوع میگیرم از خیلی چیزا

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Girl is loading•••🐣🎀💗

من خیلی دعا میکنم دختر باشهه دیگه توان پسر نداررمم

هرچی بود بگو خدایا شکرت ،ماها عقلمون نمیرسه خدا صلاح میدونه فقط توکل کن خودش ، امیدوارم خدا یه دختر ناز بهت بده

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
از ۶ هفته معمولا شروع میشه و ۸ هفته اوج میگیره تا ۱۳ الی ۱۶ هفته منم سر پسرم از ۷ هفتگی شروع شد ولی ...

چی میشه شروع نشه الان خیلی راضیم ب بارداری قبلیم فکر میکنم گریم میگیره انقد اذیت شدم هم ویار داشتم هم از هشت ماه حساسیت بارداری گرفتم هم استخون درد شدید

چی میشه شروع نشه الان خیلی راضیم ب بارداری قبلیم فکر میکنم گریم میگیره انقد اذیت شدم هم ویار داشتم ه ...

خب بارداری ها باهم متفاوتند ولی کلا ویار داشتن نشونه سالم بودن بارداریه ...

من برا ویار سر این خیلی اذیت شدم کلا بارداری دوم خیلی سخت تره تا اولی

ولی منم سر بارداری اولم حساسیت به جفت پیدا کردم از هفت ماهگی ، کهیر بارداری زدم داغون شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Girl is loading•••🐣🎀💗

خب بارداری ها باهم متفاوتند ولی کلا ویار داشتن نشونه سالم بودن بارداریه ...من برا ویار سر این خیلی ا ...

وای اره منم همون حساسیت و گرفتم،الان چند ماهته؟نمیترسی اون حساسیت و باز بگیری؟ویار اینا ب کنار من استرس اون خیلی اذیتم میکنه چون انقدر خاریده بودم بدنمو تمام زخم شده بود واینکه خیلی فاصله نداره بارداریام ازون بابتم نگرانم

وای اره منم همون حساسیت و گرفتم،الان چند ماهته؟نمیترسی اون حساسیت و باز بگیری؟ویار اینا ب کنار من اس ...

الان تو پنج ماهگی هستم

والا ترس که میترسم ولی دیگه مجبورم تحمل کنم ، این یکی بچم دختره میگن بارداری های اول و پسر حساسیت به جفت بیشتره تا بارداری دوم و دختر

این یکی بچم دختره ...

منم انقد خاروندم خون میومد افتضاح بودم شبا بیشتر میشد دیگه خواب نداشتم...

چندسال فاصله دارن بارداریات؟ من چهار سالشه پسرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Girl is loading•••🐣🎀💗

الان تو پنج ماهگی هستموالا ترس که میترسم ولی دیگه مجبورم تحمل کنم ، این یکی بچم دختره میگن بارداری ه ...

اره دقیقا منم خداکنه دیگ تکرار نشه برامون،پسر من ۱۶ ماهشه من تازه چهار هفتمه یعنی دقیقا دوسالگیش این یکی ب دنیا میاد

اره دقیقا منم خداکنه دیگ تکرار نشه برامون،پسر من ۱۶ ماهشه من تازه چهار هفتمه یعنی دقیقا دوسالگیش این ...

خدا کمکت کنه گلی ، خیلی فاصله بین بچه هات کمه🥺... خودت خواستی دومی رو؟

من که آش و لاشم بدنم نمیکشه مثل بارداری اولم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Girl is loading•••🐣🎀💗

اره خودم خواستم گفتم هم باهم بزرگ شن هم اینکه دیگه بعدا حوصلم نمیکشه دوس دارم زود بزرگ شن بعدش ب خودم برسم کلا دعا کن برام صبور باشم و بتونم خوب پشت سر بذارم،من ک امیدم اینه این بارداری از قبلی بهتر باشه