2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالتون.ما چی بگیم تو خوزستان استانمو خیلی دوست دارم مردمشم دوست دارم ولی واقعا برای زندگی خوب ن ...

من خوزستان تو بهار اومدم نمیتونستم اصلن تحمل کنم خیلی گرمه واقن چجوره روزه میگیرید😥

خوشبحالتون.ما چی بگیم تو خوزستان استانمو خیلی دوست دارم مردمشم دوست دارم ولی واقعا برای زندگی خوب ن ...

ترکا خودشون ب تبریز میرسن وگرنه داغون بود الان ، ترک مایه در زیاد داریم ولی بیشتر اونام تهرانن

امیدوارم چون ترو دارم                             اگر روزی دختری داشتم به او می گفتم عاشق مردی نباش که مذهبی است؛ مردی که از ترس خدا تو را با اکراه میخواهد. زیرا روزی توبه می کند و سنگت می زند.عاشق مردی نباش که بی قید است؛ مردی که هیچ را مقدس نمی داند. زیرا روزی همه چیز را انکار می کند؛ تو را، عشق را، حتی خودش را. و رهایت می کند...اگر دختری داشتم به او می گفتم همیشه مرد های معمولی عشق های بهتری میسازند...مردهایی مثل پدرت💜💑
ببخشيد ولي من خيلي حرصم ميگيره از ادمايي كه هي اي كاش اي كاش ميكنن...  سعي كن از موقع ...

😂😂😂😂من شدید اینطورم -فقط میگم از این کشور فرار کنم برم

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
نه ولي من درست ده سال پيش رفتم أنتاليا و همون موقع هم پز از هتل و توريست و...بود

من گفتم شاید ترک هستین و رفت و امد داشتین.ولی خدایی من خیلی کم تا ده سال پیش میفهمیدم میرن ترکیه.یا اگه میرفتن ترکیه بیشتر بخاطر این بود برن کشورای دیگه نه اینکه تو خود کشور ترکیه بمونن.بیشتر استرالیا و تایلند مد بود

ولی الان هرکی میخواد بره مسافرت خارجه سر از ترکیه در میاره

واقعا؟؟

آره ، راسته ، درضم چون تو خاک عربستان بدنیا اومده هم عربه و چون مادر پدرش ایانیه تابع ایرانه ، هر دو ملیتو داره

امیدوارم چون ترو دارم                             اگر روزی دختری داشتم به او می گفتم عاشق مردی نباش که مذهبی است؛ مردی که از ترس خدا تو را با اکراه میخواهد. زیرا روزی توبه می کند و سنگت می زند.عاشق مردی نباش که بی قید است؛ مردی که هیچ را مقدس نمی داند. زیرا روزی همه چیز را انکار می کند؛ تو را، عشق را، حتی خودش را. و رهایت می کند...اگر دختری داشتم به او می گفتم همیشه مرد های معمولی عشق های بهتری میسازند...مردهایی مثل پدرت💜💑

من عاااااشق کشورم هستم.ولی متاسفانه کشورم افتاده دست یه عده....... که فقط به جیب خودشون فکر میکنن.دوست دارم همیشه ایران باشم

🌼زندگی گر هزار باره بود،بار دیگر تو،بار دیگر تو...🌼

چه سوال عجیبی  

من تا به حال جایی به جز ایران زندگی نکردم نمیدونم کشورای دیگه چه جورین؟ من اگه اونجاها باشم چه جوریم؟  

ولی اگه دست خودم بود احتمالا کولی می شدم. همش در حال سفر از این ور به اون ور....

من در نی نی سایت:    
فك نميكنما كشوراي عربي خيليييييي سخت افامت ميدن 

نه عزیزم بخونی بعضی کشورا خاک و خون بعضیا هم خاک میشه هم خون ، چون تو بیمارستان اونجا بدنیا اومده ینی خاک عربستان شهروند عرب میشه

من خوزستان تو بهار اومدم نمیتونستم اصلن تحمل کنم خیلی گرمه واقن چجوره روزه میگیرید😥

همش مجبوریم تو خونه بمونیم اونایی هم که میرن سرکار یا واقعا تحمل زیادی دارن یا چون نمیتونن روزه نمیگیرن