2777
2789
گوه توی این ایران که اجازه نداریم یه برنامه ای مثل تل گرام داشته باشیم 

چقدر شماها وابسته اید اوووف

تقدیم ب دختر نازم😜                                                                     💖 اصفهان با آن همه وسعت شده نصف جهان!                   چند وجب داری,ولی کل جهانم گشته ای💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترجیح میدادم تو آلمان به دنیا میامدم ..خب اون چند سالی که زمان برد اینجا جا بیافتم را جلوتر بودم بیشتر پیشرفت میکردم 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

خدایی چجوری اینجا احساس امنیت میکنید🤔🤔🤔 احتمالا اصلا نه پاتونو بیرون میزارید نه اخبار و دنبال میکنید

کین طلب در تو گروگان خداست زانک هر طالب به مطلوبی سزاست 💓❤💓

من ایرانو دوست دارم،  اما کودکی تا جوونیم حروم شد تو خفقان این مملکت.  

دوست داشتم متولد یکی از کشورهای اسکاندیناوی یا اروپای غربی باشم و اونجا بزرگ شم. اصالتم حالا همین ایرانی هم بود،  بود،  فرقی نداره برام.  

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد