2777
2789

من دو روز پیش مجبور شدم نی نی کو چولومو سقط کنم چون تو دلم قلبش نمیزد .هشت هفته و سه روز مرده بود ...

شرایط روحی خوبی نداشتم دیروز بعد از دفع کامل بچه از بیمارستان مرخص شدم

چند روز پیش شوهرم گفت تا حال و هوات عوض شه برات بلیط کنسرت گرفتم خواننده ایه که دوس داری و از این حرفا

بیچاره کلی ام گرون بود پولش

امشب رفتیم جلوی سالن نمیدونم چرا انقد شلوغ بود ... اصلا افتضاح

جمعیت زیادی همدیگه رو هُل میدادن

من از بچگی متاسفانه دچار کلسترو فوبیا یا همون تنگنت هراسی ام

از نوع شدیدش

ینی جاهای شلوغ مثل امشب یا جاهای بسته که بدونم باز نمیشه بهم حمله دست میده

شوهرمم میدونه اینو

جمعیت خیلی شلوغ شد در حدی که ضربانم خیلی بد میزد

اونایی ام که باهام بودن با شوهرم هی دستمو میکشیدن 

من گفتم نمیام تو دارم خفه میشم بهم گوش ندادن فقط میکشیدنم

همه داشتن نگام میکردن

عین بچه ها به شوهرم التماس میکردم میگفتم بذار یکم خلوت شه

میگفت اروم باش نگران نباش میبرمت تو

خیلی خودمو کشیدم عصبانی شد

پیش دوستاش خجالت کشید از بچه بازیم

اونا که نمیدونستن من چه مشکلی دارم

یه لحظه بهم حمله دست داد همه رو هل دادم راهمو باز کردمو فراااار.....

زنگ زدم بابام بیاد دنبالم

تو خیابون شوهرم رسید بهم بلیطارو کوبید تو صورتم گفت خدافظ

خلاصه چند ویقه بعد اومد در خونه بابام اینا گفت خلوت شده بیا بریم

رفتم

ولی همون لحظه گفت ابرومو بردی بعد کنسرت دیگه نمیخوام ببینمت

فقط بش گفتم حق داری و گررررریه

الانم منو گذاشت خونه بابام (البته این چند شبه اینجا میخوابیم بخاطر من) خودشم فقط گفت برو پایین و رفت ...

❌لطفا لایک نکنید❌ممنونم ☺️ وِل کن جهان را ، قهوه ات یخ کرد ...☕️

دست خودت که نبوده😞

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم تو حق داری هم همسرت 

جهان سومیا کنسرتشون با صف و مرتب نیست بدبختانه😑

فردا با همسرت حرف بزن اونم آروم میشه

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

اخی عزیزم خب دست خودت که نیس اینم مثل بیماری های دیگه از عمد که نبوده... ترانه علیدوستی هم همین فوبیا رو داره.. 

❤️خدایا من ایمان دارم به اینکه هرکه دلش هوایی تو شود تو هوایش را داری❤️

فردا میاد عذر خواهی اما کارش بد بوده شما حالتتون تغصیر خودتون نبود .بعد زنی که سقط میکنه بدنش خالیه مثل زنی که زایمان میکنه تو الان باید استراحت کنی کاچی بخوری 

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من