2777
2789
عنوان

فیزیک

77 بازدید | 17 پست

من از اول سال حال روحیم خوب نبود نتونستم خوب درس بخونم الانم فیزیک صفرم و شنبه امتحان دارم

جزوم هم کامل نیست چون غایب بودم بعضی جلسه ها رو

الان نمیدونم چطور بخونم

هرچی میخونم هیچی نمیفهمم

به نظرتون چیکار کتم؟

جزوه براتی رو بخون

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجا میتونم پیدا کنم؟

تلگرام

جمعه بندی هم دانلود کن ببین برا هر فصلی که میخوای

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

خودت باویدیوها و اینا از تل دانلود کن بخون دروغه میگن ماراضی نیستیم خود آموزش پرورش باعث به وجود اومدن این مافیای جهنم شده تازه اونایی هم که ثبت نام کردن دبیرا واقعا درآمد کسب کردن همین فراهانی که میگه من راضی نیستم کسی رایگان ببینه بره تو موسسه تعداد ثبت نامی های اون دوره رو نوشته حالا شما واس هرفرد یه میلیون حساب کن بازم زیاد سود کردن بالای ۵۰ میلیارد سود کرده حالا شما چن سالشم حساب کنی باز همین ۵۰ میلیارد خیلییییی زیاده

بی اراده ترین و تنها ترین آدم دنیا

مرسیییی💕

خواهش میکنم

کجا میتونم پیدا کنم؟

بزن تلگرام محمودرضا ذهبی قبلا تو کانال اصلیش یه شب امتحان عالی داشت بگردی می تونی پیدا کنی عالیه کل فیزیک پنج شیش ساعت گفت تو نصفشو ببین

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز