rrrrose مدیر استارتر عضویت: 1403/09/11 تعداد پست: 377 عنوان منفجر شدن باطری گوشی 57 بازدید | 3 پست باطری گوشیم احساس میکنم باد کرده به نظرتون قیمت باطری سامسونگ چندهو راسته میشه باطری رو عوض کنی دوباره باد میکنع؟ 1404/09/20 | 20:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زندگیموفق۱۴۰۰aa عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 21598 برا من همینطوری بود عوض کرد یه روزه باد کرد و تو مغازش منفجر شد زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر
nadia_۷۷۷ عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 5411 برا من همینطوری بود عوض کرد یه روزه باد کرد و تو مغازش منفجر شد پس چاره چیهنباید باتری گوشی عوض کرد؟ اگر باتری اش خراب بشه چی؟ کاربری دست دو نفره
زندگیموفق۱۴۰۰aa عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 21598 پس چاره چیهنباید باتری گوشی عوض کرد؟ اگر باتری اش خراب بشه چی؟ منظورم اینه اگه مشکل از جای دیگش باشه باید اونو اول تعمیر کنه بعد باتری جدید بندازه زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹) خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر