2777
2789

چند تا عروسی دعوت بودیم و مجبور بودم براشون برم ارایشگاه همش هم توی سه ماه اول ماه اول هم که نمیدونستم باردارم و کلی ارایش کردم و رژلب خوردم!

خیلی نگرانم کسی تجربه مشابهی داره؟

ترک هستم و بهش افتخار میکنم😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کلا از اول تا آخر بارداریم آرایش میکردم هر وقت که میخواستم برم بیرون،تافت هم فقط یه بار زدم

عزیزم شما مواظب بودین رژ لب خورده نشه و اینا؟من دقت نمیکردم یعنی اصلا نمیدونستم باردارم ماه اول

تافت مو زیاد زدین؟ماه چند بود یادتونه؟میگن نقص عضو میده خدایا

اوه نه بابا هیچی نمیشه من ماه اول بارداری کلی قلیون و م..شروبات استفاده کرده بودم نمیدونستم باردارم

واقعا؟مشروب ماه اول خورده بودین؟خدایا نوشته تافت مو تقص عضو میده منم این ارایشگرم اینقدددد تافت زد که اصلا گلوم داشت میسوخت

عزیزم شما مواظب بودین رژ لب خورده نشه و اینا؟من دقت نمیکردم یعنی اصلا نمیدونستم باردارم ماه اولتافت ...

نگران نباش عزیزم من تا هفته۶نمیدونستم باردارم،کلی قرص و دارو خوردم،خیلی میترسیدم دکترن گفت جنین تا ۴۰روز از خون مادد تغذیه نمیکنه

واقعا؟مشروب ماه اول خورده بودین؟خدایا نوشته تافت مو تقص عضو میده منم این ارایشگرم اینقدددد تافت زد ک ...

اره ماه اول بچه یه لخته خون هست دیگه اصلا بند ناف نداره که بخواد انتقال بده

اشکال نداره استرس نگیر هیچی نمیشه

من توی ماه ۷ بارداری همسایه داشت خونه اشو رنگ میکرد بوش خونه ما بود انقد مترسیدم ولی خداروشکر هیچی نشد

زخم هایم را دوست دارم. آنها شاهدان اصلیم هستند که چطور شجاعانه زندگی کردم …