2777
2789
عنوان

روز مادر ب هیچ کس تبریک نگفتم

186 بازدید | 22 پست

ن مامانم ن مادربزرگم هیچ کس

مگ اونا روز دختر یا تولدم بهم تبریک میگن؟

نمیدونم کارم زشته یا ن ولی من تنها کسی ام ک تو اطرافم ب کسی تبریک نگفته راستش دلم و خیلی شکوندن عمدا این کار کردم ولی یه حس پشیمونی تو دلم دارم

❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅

کار خوبی کردی

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاره خوبی کردی

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

حداقل به مادرت میگفتی

تو این 25 سال ی بار بهم حتی تولدم تبریک نگفته چ برسه تولد بگیره حالا شاید یه بار کوچیک بودم واسم ی کیک خرید

❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅

روز مادرُ به همه پسرا تبریک میگم

چ ربطی داش

معمولا کارایی و انجام بده ک دلت و اروم کنه نه عذاب وجدان بهت بده ...ب نظر من ی زنگ میزدی چیزی نمیشد

ححس میکنم خیلی چیز میشد منم ادم دلم میخواد ی نفر بهم تبریک بگ تا کی من باید فداکاری کنم