2777
2789

پریروز داشتم در مورد همسایمون صحبت میکردم که دامادش ۱کار خوب و رسمی پیدا کرد. زنش رفت سر کار قبلی شوهرش که ویزیت میده تو بیمارستان محلمون. اون یکی دامادشم رفت دارو خونه . میگفتم مونده زن اون اونم بره سر کار انگار دعا گرفتن همشون رفتن سر کار. که امروز متوجه شدم اونم پیش شوهرش میره داروخونه. در عرض ۱ماه ۴تاشون کار پیدا کردن درحالیک قبل اون بزور برا خودشون کار بود.

نمیدونم پارتی بازیه یا دعا گرفتن یا چی

ولی ماها بزور درسیم درس نخونیم شانسی نداریم .مردم راحت بعد چند سال به صورت جادویی همشون میرن سر کار . فکر کنید حسودم. خیالتون راحت شه. من فقط برام سواله و خب از ناعدالتی دلم میگیره آخه داماد بزرگش با پارتی و بدون آزمون قبول شد برا کار رسمی با درآمد خوب

اوهوم منم شنیدم دوستم دعا گرفت حداقلش خوبیش این بود بخیل نبود به ماهم اومد معرفی کرد دعاکنش رو🥹🤦🏻 ...

یعنی چی چطوری اثر کرد??

برا چی اصلا دعا بود

خب توهم یه ما معرفی کن و اینکه اصلا خودت جواب گرفتی؟؟

لطفا جواب بده ممنون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی چطوری اثر کرد??برا چی اصلا دعا بودخب توهم یه ما معرفی کن و اینکه اصلا خودت جواب گرفتی؟؟لطفا ...

من خودم پیشش. حضوری گرفتم بوشهر ولی انلاینم میگیره شمارشو باید بگردم ولی ایدیشو دارم برای تل و ایتا

من خودم پیشش. حضوری گرفتم بوشهر ولی انلاینم میگیره شمارشو باید بگردم ولی ایدیشو دارم برای تل و ایتا

میشه برام بفرسی یا در خواست بدی اونجا. در چه موردی گرفتی کارساز بود یا فقط پول مفت میگیرن