2777
2789
ببخشی کادو نمیدین شما

اتفاقا اینا خوب کاری میکنند منه احمق تو این اوضاع برا مادر شوهرم کیک و کادو گرفتم بردم انقد سگ محل کرد رید تو اعصابم

دعام کنید بتونم معلم بشم تنها هدف زندگیمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مادرش چیکار کرده مگه؟

همیشه طبلکاره ،رفتار خوب نداره،محبت نداره فقط میگه باید بچه خدمت کنه من هیچی .بچه هم ی جایی هستن میشه دیگه

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

اتفاقا اینا خوب کاری میکنند منه احمق تو این اوضاع برا مادر شوهرم کیک و کادو گرفتم بردم انقد سگ محل ک ...

خانواده شوهر منم این چیزها رو انجام نمیدادن. من طبق رسم خانواده خودمون براشون انجام دادم بقیه بچه ها هم به من نگاه کردن و متاسفانه افتادم تو چاهی که خودم کندم😭 کاش انجام نمیدادم یاد نمیگرفتن.

نمیری اما باز استرسش هست. که از نرفتنت چیا دربیان و ذهن شوهرتو با چیا پر کنن.

نه بابا شوهرم امروز نمیره منم عمرا ببره چون خانوادش عقدمون هم نیومدن اجبارا کادو میبره ازشون سرده کاری ب کارشون نداره

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

من قسم خورده بودم که نمیرم...تقریبا چن ماهی میشه قطع رابطه ام باهاشون...ولی سه ماه پیش که خواستیم کوچ کنیم پدرشوهرم و برادرشوهرم اومدن کمک کردن...مادرشوهرمم اومد سر زد...هرچند کمک نکرد اما یجورایی دلمو به دست آورد

البته تو مراسمات و...باهاشون حرف میزنم اهل بی احترامی نیستم فقط خونه شون نمیرفتم شوهرم و پسرم میرفتن

اما دیروز ،بازم دلم طاقت نیاورد رفتیم ؛چون میگم به هرحال مادره باز برا بزرگ کردن بچش خیییلی زحمت کشیده...

همیشه طبلکاره ،رفتار خوب نداره،محبت نداره فقط میگه باید بچه خدمت کنه من هیچی .بچه هم ی جایی هستن میش ...

خیلی خوبه که دستش برای شوهرت رو شده. من سالها منتظرم دستشون رو بشه اما نشده. خیلی کاربلدن🥲

بقیه بچه هاشون هم نمیدن؟ اذیتت نمیکنن سر این موضوع؟

نمیدونم خواهرام دادن یا ندادن

ولی جاریم برا مادرشوهرم یه چیزی خرید فکر کنم

من تولدا و عید و شب یلدا کادو میدم

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
اتفاقا اینا خوب کاری میکنند منه احمق تو این اوضاع برا مادر شوهرم کیک و کادو گرفتم بردم انقد سگ محل ک ...

مشکلش چیه خوب؟

کادو کیبود؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

خیلی خوبه که دستش برای شوهرت رو شده. من سالها منتظرم دستشون رو بشه اما نشده. خیلی کاربلدن🥲

آخه مادرش بسیار دریده رو هست و نیازی نمیبینه که فیلم بازی کنه ،سالها خدمتشو کرده شوهرم منم هیچی نگفتم ،گفتم مادرشه ،تا خودش خسته شد

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒