2777
2789
عنوان

هزینه فرمالیته کیش

197 بازدید | 16 پست

کسی میدونه تقریبا هزینه کلییییی با لباس و فیلمبرداری و ارایش ..... چقد میشه

خلاصه همه چیز یه فرمالیته شیک و خفن

200 تومن کافی؟

❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۰۰ میلیون؟

ن ۲۰۰ هزار😂😂😂🚶♀️🚶♀️

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

ت مغزم نمیگنجه ۲۰۰ بدی فرمالیته بسکه بدبدختم🤣🤣🤣🤣🤣

مغزمون فقیره خواهر😂😂😂😂

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

شمال که بهتره هم دریا هم جنگل، جاهای بکر میری ، عکسای عالیکیش لوکیشنیش فقط دریاست

طبیعت و سرسبزی بنظرم خیلی حالت تکراری داره معمولا همه انجام میدن یه چیز خاص میخوام تو کیش کشتی دیزایین شده با پبک نیک فرمالیته داره بنظرم خاص فقط هزینش نمیدونم

❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅

باید از آتلیه ات بپرسی

ولی خب هزینه هتل و غذا فیلم بردار با شماست

من خودم بین قشم وشمال و کاپادوکیا

شمال رو انتخاب کردم

عکسام واقعا رویایی شده

من خودم جنگل شمال رو با هیچ چیز عوض نمیکنم

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
باید از آتلیه ات بپرسی ولی خب هزینه هتل و غذا فیلم بردار با شماست من خودم بین قشم وشمال و کاپادوکیا ...

اگ فیلمبردار از همون کیش بگیرم چی؟

شما هزینتون چقد شد؟

راستش میدونم شمال خوشگله ولی ی چیز متفاوت میخوام

به نظرم همین کیش رو برو جنگل و اینا تکرارین

خودمم نظرم رو کیش شنیدم میگن برنز کنی شیک تر بنظرت برنز کنم یا ن