2777
2789
عنوان

کیابچه هاشون زودزودمریض میش

106 بازدید | 13 پست

پسربرادرم هرده روزتب میکنه گلوش دون دون سفید میش میبرن دکترآمپول میزنن درست میش دکترگفته بایدآزمایش بده کسی موردمشابه داشته؟

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت

مصرف سیر و لیموو عسل  ایمنی بدنو بالا میبره .....من اصلا سرما نمیخورم ...آخرشبا  سیر خرد میکنم با آب قورت میدم مثله قرص 

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))

من دخترم پارسال هرماه گرفت

تو ۳...۴ ماهشم دوبار گرفت

بالای ۱۵ بار

اما هر دفعه گلوش ملتهب نشد

ویروس های مختلف بود

چکاب کامل دادم براش ادرار و مدفوعم داد

همه چیش سالم بود خداروشکر

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم پارسال هرماه گرفت تو ۳...۴ ماهشم دوبار گرفت بالای ۱۵ بار اما هر دفعه گلوش ملتهب نشد ویر ...

خداروشکرالان بهترن

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت

من بوی سیر بهم میخوره فشارم میوفته😶

یسری داشتم ترشی درست میکردم سیر پوست میگرفتم هی فشارم رفته رفته میوفتاد😐

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
اره منم شنیدم سیر خوبه واسه لاغری هم جواب میده

فشار میندازه واسه بچه ها بهتره تو غذا استفاده بشه ...واسه لاغری هم آره اسهال میکنه گلاب به روت ...

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
فشار میندازه واسه بچه ها بهتره تو غذا استفاده بشه ...واسه لاغری هم آره اسهال میکنه گلاب به روت ...

برا لاغری چه جور باید استفاده کرد

بعضیام انقدر تو زندگی ادم دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید که تو دخالتاتون زندگی میکنم.
خداروشکرالان بهترن

الانم فعلا اولین ویروسه امسالو گرفت که خیلیم سخت بود

😭

الانم فعلا اولین ویروسه امسالو گرفت که خیلیم سخت بود 😭

گلوشم دون دون سفیدمیش؟

برا لاغری چه جور باید استفاده کرد

با معده پر یک ساعت بعد از غذا افت فشار میاره گفته باشم ....من یه دونه سیر ریز میکنم تو دستم میگیرم بدون جویدن با آب قورتش میدم بجوی دهن بو میگیره ...

با معده پر یک ساعت بعد از غذا افت فشار میاره گفته باشم ....من یه دونه سیر ریز میکنم تو دستم میگیرم ب ...

ممنونم

بعضیام انقدر تو زندگی ادم دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید که تو دخالتاتون زندگی میکنم.
گلوشم دون دون سفیدمیش؟

نه نمیشد شاید یکی دوبار

دون دون سفید فکر کنم عفونته گلو هست

مرسی ازجوابای همه