2777
2789
عنوان

ریزش موهام غیرقابل کنترل شده

185 بازدید | 37 پست

سابقه تنبلی تخمدان دارم

موهام تا باسنم بود و پرپشت

الان بعد چند ماه حجم موهام بشدت کم شده

یک سوم حجم قبلی

ریزش موهام غیر قابل کنترله حتی حس میکنم موهام کوتاه شده

یعنی تارهای بلند همه ریختن

چ کنم؟ موهام بفروشم حیف نشن؟ یا موی کوتاه زشته برای دختر جوون؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلاح سبک زندگی کن

یعنی چی

تنقلات . چیمپس و پفک و شکلات و لواشک بازاری اصلا نخور

روغن استفاده نکن تو غذات و روغن کنجد بریز

ورزش کن باشگاه برو

اب خیلی بخور

هروز یا یک روز در میون حمام برو موهاتو حتما خشک کن با سشوار ک سرما نخوری

هروز شورتت رو عوض کن و در روز دو بار عوض کن شورتت رو

بدنت رو گرم نگه دار فلفل رو بیار تو غذات توی زمستون هم ی شال ببند ب کمرت یا ی پتو بنداز رو خودت ک بدنت یخ نکنه

استرس نداشته باش چون استرس خودش باعث هزارتا مریضیه و سمه

توی خونه نیازی نیست لباس زیر بپوشی

فست فود و پنیر پیتزا نخور

شلوار تنگ هم نپوش خودش عامل نازایی چون ب دستگاه تناسلی فشار میاره

برای لاغری هم غذاتون رو نصف کنید و بخورید یعنی همه چی ها حتی یه بستنی رو نصفش رو بخورید نه کامل

برای دختر دار شدن خوراکی های با طبع سرد بخورید و خانم تو رابطه ارضا نشه

برای پسر دار شدن خوراکی های با طبع گرم بخورید و ماست و دوغ تا ی مدت نخورید و خانم توی رابطه زودتر از مرد ارضا بشه و بعد مرد

و این نکات اگه از طرف هر دو نفر رعایت بشه خیلی خوبه و بهتره

تو دوران بارداری زیاد نخواب تحرک داشته باش ک بچت کولیکی نشه

خوابیده ب بچه شیر نده ک رفلاکس نگیره

قبل بارداری ازمایش ویتامین بگو برای هردوتون دکتر بنویسه ک کمبود ویتامین ها رو جبران کنی هر ویتامینی تو بدن کم باشه زمینه ساز ویار میشه و سقط

تو دوره بارداری همه چی بخور جز سه ماه اول گرمیجات و جیگر و زعفران و هل و دارچین و گلاب و اینا نخور ک سقط میاره

ازمایش ویتامین بده

اگه ب سروصدا حتی کوچکترین صدا حساس شدی و یا تو پاهات ضعف میره ویتامین ب بدنت کمه

اگه سرت میسوزه و یا بیحالی و خواب الود با اینکه تازه از خواب بیدار شدی و استراحت داشتی کم خونیه

اگه زود زود سرما میخوری و بدنت ب جایی میخوره کبود میشه کمبود ویتامین سی

اگه کف پاهات درد بکنه و یا بدنت بوی عرق بده حتی تازه از حموم اومدی و عرق کنی و گُر بگیری کمبود ویتامین دی

لک های پوست کمبود ویتامین ای و سی

و البته ویتامین دی زیاد باعث لک پوست میشه و حالت تهوع جوریکه فقط توی افتاب بری حالت تهوع میگیری

من کلی هزینه موهام کردم اخرش یه روتین ارزون ب دادم رسید

جوشونده رزماری و میخک ک کلا صدتومنه

شامپوی چهل گیاهم 80تومنه

جوشونده رو ب کف سرت باید اسپری کنی

و اینم بگم ماه اول اصلا متوجه تاثیرش نمیشی .ماه دوم ب بعد میفهمی ریزشت کم کم داره قط میشه و رویش مجدد داری

واسه خانمای جوون پیش میاد ریزش بگیرن

اهن و ویتامینات هم چک کن

من پارسال فریتین فوق العاده پایینی داشتم ولی چون همیشه زینک پلاس میخورم و گهگاهی سیستین ب 6 اصلا ریزش نگرفتم

نود درصد ریزش موها واسه کمبود ویتامینا هست

من کلی هزینه موهام کردم اخرش یه روتین ارزون ب دادم رسید جوشونده رزماری و میخک ک کلا صدتومنه شامپوی چ ...

خریدی گیاهش خونه درست کردی

من خواننده خاموش بودم چندسالی هس.کنارتون هستم
من کلی هزینه موهام کردم اخرش یه روتین ارزون ب دادم رسید جوشونده رزماری و میخک ک کلا صدتومنه شامپوی چ ...

تابستون رزماری میزدم برای من جواب نداد ...بیشتر میریخت

واسه خانمای جوون پیش میاد ریزش بگیرن اهن و ویتامینات هم چک کن من پارسال فریتین فوق العاده پایینی داش ...

اخه ریزشم خیلی زیاده

حیفم میاد موهایی که ده سال بلند نگه داشتم در عرض چند ماه ریختن میترسم همینطوری بریزه کچل بشم

دو دلم موهام بفروشم یانه

به یه فوق تخصص غدد مراجعه کنید. آزمایش خون کامل بدین. اگر مشکل هورمونی دارید متخصص غدد و یا آنکولوژیستها بهترین گزینه برای مراجعه هستند. آنکولوژیستها بخش بزرگی از کارشون، هورمون درمانی بیمارانشونه.

کوتاه کردن مو تا یه حدی خوبه ولی به تجربه میگم، اینکه موهات را از ته بتراشی یا تا سر شونهت بذاری باشه، در میزان ریزش تغییر چندانی ایجاد نمیکنه.این را گفتم که درگیر کوتاه کردن زیاد موهات نشی.