2777
2789
عنوان

شما با کسی با این شرایط ازدواج میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 30 پست
بستگی داره در مجموع به دلم بشینه یا نه و علاوه بر اینچیزایی ک گفتی،اصالت خانوادگی هم خ مهمه

قیافش ب دل میشینه

❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره چون آدم همه چی تموم روی زمین وجود نداره ، در ضمن هیکل رو هم با باشگاه رفتن میشه درست کرد . مهم ت ...

خداروشکر همه اینا داره خیلی ام ادم لارجی از نظر خرج کردن و اینا ولی ی مشکل دیگ ک نمیدونم بگم خوب یا بد این ک میگ روت حساسم مثلا لباس خیلی ازاد و اینا اوکی نیس

❌ممکن تاپیک دروغ بزنم صرفا جهت کنجکاوی و یا دوست دارم نظر بقیه رو در مورد اون موضوع بدونم❌پس نیازی نیست کارآگاه بازی در بیارید🤙🏻✅

قدش ک بد نیست خوبه

اون خوبه حس میکنم ب هم نیایم اخه من همیشه تصورم ی مرد قد یلند بود ک من و بلندم کنه خخخخه

بنظر من ک خوبه اگه خودتم خوشت بیاد

خوشم میاد همه چیش خوبه یخورده پوستشم خیلی سبزه بنظرت خوبه؟ 😂

قیافش ب دل میشینه

به نظرم خوبه

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

خداروشکر همه اینا داره خیلی ام ادم لارجی از نظر خرج کردن و اینا ولی ی مشکل دیگ ک نمیدونم بگم خوب یا ...

خوب طبیعیه اگه فقط روی لباس خیلی باز حساسه . چون ببین شما هم بعد ازدواج مطمئن باش روی خیلی از چیزای اون حساس میشی ناخودآگاه. بالاخره آدما باید برای اینکه با هم کنار بیان یکم کوتاه بیان هر کدوم . لباس خیلی باز هم واقعا چیز انقدر حیاتی و مهمی نیست که بگی وای من نمیتونم و حتما باید لباسم باز باشه ، یکم پوشیده تر بپوش هم اون اذیت نمیشه هم خودت چون متاسفانه مردای هیز و هولم خیلی زیاد شدن این روزا

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
خب باتوجه ب خاستگارات ایشون از بقیه بهتره یا احتمال میدی بهترم بیاد

بنظرم کلا اصلا مثل این شخص محدود حتی واس کل فامیلامم نمیاد😁😁

خوب طبیعیه اگه فقط روی لباس خیلی باز حساسه . چون ببین شما هم بعد ازدواج مطمئن باش روی خیلی از چیزای ...

اره راستش من خودمم مشکلی ندارم و احساس میکنم ادم پاکی باورت میشه از 2000 فالور یه فالور دختر ازش پیدا نکردم فقط مگ مثلا اموزش زبان یا اینا بودن اونوقت با این حال ی بار از من نپرسیده این پسر یا اون پسر کیه تو پیجت

بنظرم ردش نکن باهم اشنابشین 🤪

خودمم دلم نمیاد 😁😁😁 اخه قد بلند و بیشعور باشه واسه چیمه هههه