سلام
بچهها بعد از تابستون سال دوازدهم که این تابستونی که گذشت بشه یه مشاور کنکور گرفتم تا الان که توی آذر ماهیم این مشاوره همه چیزش اوکیه یعنی برنامهاش اوکیه بعد آزمونم میگیره حتی هفتهای ازم یعنی در کل همه چیزش اوکیه
اما خب این آزمونی که میگیره منو خیلی اذیت میکنه یعنی سایتش سریع بسته میشه اصلاً فرصت برای آزمون نمیده مثلاً منی که ی خونه نمیتونم زیاد تست تایمدار بزنم خوب آزمون اینو نمیتونم خیلی خوب بزنم ر همین این هر هفته که زنگ میزنم مثلاً سوالایی که ایراد داشتم و اینا رو حل کنه اون استدلالهایی که توی ذهن من هستش حالا اون نداره یا حالا من بعضی سوالا رو اشتباه جواب میدم اینو قبول دارم خب مشکل از خودمه باید خیلی خوب بخونم اینو میدونم همش مشکل از خودمه باید خوب بخونم پرش ذهنی نداشته باشم ولی خب اینم خیلی ناامیدم میکنه یعنی خیلی غر میزنه مدام غر میزنه که تو اصلاً نخوندی در حالی که من خوندم یا وقتی استرس میگیرم همش یادم میره یا حالا بعضی مطالبو قبول دارم خودم درست نخوندم ولی خب فکر نمیکنم نیازی باشه که غر بزنه یا بتونه ناامیدم کنه
من الان اینجوری شدم یعنی هفتهای یه بار که این میخواد زنگ بزنه فقط دوست دارم به یه نحوی بپیچونم فقط بگم برنامه رو برام خودش بنویسه بفرسته به جای اینکه طوری باهام برخورد کنه که سوالا رو دوست داشته باشم سر اون جلسه حل کنم از این جلسههایی که هفتگی میذاره من فراری شدم
حالا با این وضعیت به نظرتون به نفعم هستش که مشاورمو عوض کنم یا اینکه ا همین مشاور ادامه بدم نمیدونم واقعاً گیر کردم میترسم عوض کردن مشاورم سال کنکورم اصلاً برام خوب نباشه
اگه تجربهای توی این زمینه دارید لطفاً کمکم کنید