2777
2789
عنوان

طلاق از شوهر معلول

7665 بازدید | 142 پست

سلام عزیزم

من۲۴سالمه و شوهرم۳۱سالشه پنج ساله عروسی کردیم چه خوب چه بد داشتیم زندگیمونو میکردیم تا وقتی که بچمون به دنیا اومد. پسرم۴۰ روزش بود که شوهرم تصادف کرد و قطع نخاع شدن و بدبختی من شروع شد با یه بچه کوچیک تموم کارای شوهرمو انجام میدادم از حموم گرفته تا پوشک و غذا و کارای شخصیش فقط یک ماه خونواده شوهرم خونم بودن بعد از اون همه کارا با خودم بود. خونوادع ش فریبم دادن و گفتن دکتر گفته شش ماه نهایت یک سال خوبه خوب میشه ولی الان دو سال گذشته و تو همین حالته و تغیری نکرده زندگیم وحشتناک شده با شوهری که یسرع تو خونه ست و ازمم ایراد میگره. مث خواهر برادریم هیچ عشق و محبتی بهم نداریم نمیتونه رابطه داشته باشه واقعا خسته شدم با یع ادم قدر نشناس از هیچ لحاظی ساپورت نمیشم منم ادمم بخدا دیگع نیمتونم تحمل کنم 😭

یسره ایراد میگیره که تو سرت تو گوشیه خب منم نه تفریحی دارم نه جایی میرم مثخودش همش تو خونه م با یک بچه خیلی خیلی سختی کشیدم که حد نداره.بم میگه ب بچه نمیرسی درحالی که هیچی براش کم نزاشتم منم میدونم وضعیتش اینجوریع ولی منم بخدا دلم یه محبتی میخواد یع تشویقی میخواد که ادامه بدم

دوبار. ب عنوان قهر رفتم خونه بابام ولی برگشتم ادم نشد. از بس خود خواهه و خود شیفته از این ادماست که میگه فقط من میدونم و فقط من عقلم میرسه

روز به روز دارم افسرده تر میشم خونوادع شوهرمم مث قبل بهمون اهمیت نمیدن میترسم از اینده که تموم سختیاش میوفته رو دوش من

دارم ب جدایی فک میکنم واقعا توان ادامه دادن ندارم میدونم الان میگین چقد بی وفایی حالا که اینجوری شده میخوای ترکش کنی یا گناه داره ولی خیلی تلاش کردم دیگه نمیتونم. اینم بگم که اگر من جای اون اینجوری فلج میشدم یک ماهم تحملم نمیکرد طلاقم میداد چون میشناسمش.

الانم اومدم خونه بابام تهدیدم میکنه مسخرم میکنه تهمت خیانت میزنه بهم گاهیم از ترحم استفادع میکنه ک منو برگردونه ولی دلم راضی نیست و دیگه دوسش ندارم 😔

مشاوره هم رفتم چندین جلسه

الان یک ماهه اومدم خونه بابام گفتم برنمیگردم تازه پشیمون شده میگه فقط برگرد هرچی تو بخوای ولی من دیگه حسی ندارم از بس ازیتم کرد هیچ وقت اولویتش نبودم همیشه مامانشو بمن ترجیح داد الانم میگه برگرد حتی نمیزارم مامانم از گل نازکتر بگه یت اخه مامانش جوری بام رفتار میکرد انگار طلبکار بود بم میگفت وظیفته ترو خشکش کنی انقد بزور تحمل میکرد حالم بد میشد تا کارشو انجام میدادم کلا ازش زده شدم. چندشم میشه نمیتونم نزدیکش شم با اینکه الان مستقله ولی فک میکنم نباید این چیزارو میدیدم. ببخشید طولانی شد. الان بنظرتون چیکار کنم 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرمعلول انقدر پرو و خودخواه ندیده بودم

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

حق با شماس تا اخر عمر این شرایط رو داره؟فیزیوتراپی جواب نمیده؟

بله اصلا معلوم نیست خوب شدنش مگه درمانش بیاد

یک سال مدام هر روز میرفت فیزیو تراپی و کار درمانی. هیچ تغیری نکرد

درآمد همسرت از کجاست ؟؟خودت تنها نباید میرفتی مشاوره ..همسرت هم باید میرفت

از تعاریفی که کردی به نظرم همسرت افسردگی داره که نه میتونه کار کنه نه میتونه برات مردانگی داشته باشه و بتونه خوشبختت کنه

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

بله اصلا معلوم نیست خوب شدنش مگه درمانش بیادیک سال مدام هر روز میرفت فیزیو تراپی و کار درمانی. هیچ ت ...

شاید پای شوهرت بمونی بعد پسرت بزرگ شد گفت چرامونذی چی؟با عقلت تصمیم بگیر خانوادت چی میگن؟

تو علاوه بر مشکل جسمی اون از اخلاق و رفتارش راضی نیستی پس طلاق بگیر حداقل تا جوونی زندگی کنی تا چند ...

درسته الان میگه پشیمونم. برگرد تغیر میکنم ولی من دلم ب این خونه زندگی خوش نیست😭

بطور کلی هم حالا برو پلیس قضایی درخواست جدایی بده اول عمرت رو خراب نکن قانونی طلاق بگیر برو با کسی مثل خودت ازدواج کن زندگی لذت زنده بودنت رو ببر

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

دلم برای پسرم میسوزه میترسم بزرگ شد منو نبخشه

نسوزه اصلا چون اونم بلاخره متوجه موضوع میشه بزرگم شد ادا اومد بدش بره پیش باباش